SL 25/26 H:11 | Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım | beIN Sports 1

Bizim maçtaki gibi rakibini 20. dakikada 10 kişi bırakacak bir hakem olmayacak sahada. O yüzden bejekem rezil kepaze olur, Sergen kovulur.

Fener fark atar.

Fener özgüvenli sekilde cikacak bu maca

Asiri özgüven ters tepebilir ama bjk cok kötü durum da

Fener kazanir diye tahmin ediyorum

Bu maçı fener alır

Bizim maça kadar puan kaybetmezler

Puan farkını 3+ tutmamız çok önemli

8 tane atar fb

dün antepe oyadıkları oyunu oynasınlar yeter

Sergenli Bjk ve kolej havasındaki Fb ha, işte derby diye buna derim

Mahir Nadi forumun La Fontaine i mi?
Keza söyledikleri masalları da geçti.

Türk futbolunda derbilerde kesin konuşmak yersizdir bana göre. Derbilerin havasi hep farklı olur. Bunu bir Galatasaraylinin bilmiyor olması garip.

Totem yapıyor diye düşünüyorum inşallah öyledir

Türk futbolunda derbilerde kesin konuşmak yersizdir bana göre. Derbilerin havasi hep farklı olur. Bunu bir Galatasaraylinin bilmiyor olması garip.

fbliler bile takımına bu kadar güvenmiyodur dünden beri kahkahalar içinde takip ediyorum postlarını

Medyada öyle bir algı var ki öyle yalama şereefsiz var ki inanılmaz.Biz bunlara rağmen gerçekten iyi şampiyon oluyoruz.
Ender bilgin denen yalama.Neymiş ilk defa büyük takıma bu kadar kolay kart çıktığını gördüm diyor.Onursun kitapsız avrupada en çok kart gören kimmiş bak bakalım.Birde o takım ligde ne kadar kart görmüş.
Basit kart görmek istiyorsan Galatasaray maçlarını izle ender denen yalama.

Ulan her maç kendisine yere atan adamlar sürekli halkemi dövecek gibi itirazlar yapan tekme tokat rakibine giren adamalara az bile kart gösteriyorlar.

febe ye neden atletico de madrid muamelesi cekiliyor

Gecmis mesajlarina baksana bir baya sıkıntılı

Yiyin birbirinizi ete para vermeyin. Kim yenerse kutlama yapacağım. Berabere de bitmesin. En azından bir tanesi tepe taklak olsun.

Geri
Üst Alt