Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.153
- 25.568
- 2.598
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen 10 kişi karagümrüğü zor yenen takım bjk deplasmanını rahat kazanacak
Fenerin top mop oynadığı yok bu maçı da kazanma ihtimali max %35ya tamam bu ara bizi çok madara edecek malzeme buldun da bu nasıl mantık lan
alanyaya 4 xg veren takım liverpoolu nasıl yendi o zaman
tedesconun oturttuğu sisteme karşı horsergenin takımı şut bile atamayacaktır
0-1 veya 0-2 fener alır

takımla çalıştı. trtspor oynayacak olarak geçti.Rafa nın durumu nasıl oynuyor mu
dostum gsc ağlaklığına alışamadın mıYa kardeş hakem tecrübesiz belki tribünden etkilenecek bjk lehine çalacak bütün düdükleri
Ortada fol yok yumurta yok hakem öyle yapar böyle yapar hiçbir dayanağı yok
Aklıma bu geldi sen yazmışın doru hatırladım
ne yazık ki mourinho 3lü formasyondaki kaymaları ve alan paylaşımlarını oturtmuş görünüyor. Fener puan falan kaybetmez kalan 12 maçta
O bizim 2 aylık kabızlık dönemimize denk geldiği için olabilir mikanka sami yende şut atamadık adamlara çok da şey yapma ya
bu arada antep o maçta da geçen maçtaki gibi her atağı golle savurmuştu artık kasımpaşanın bile önünde fenerin banko 3 puanlık rakibi olma konusunda

Çoğu arkadaşım totem yapiyor onlari anlıyorum da totem yapmayıp ciddi yazanları kaale almaya gerek yok cunku çoğu maclari izlemeyen tiplerFenerin top mop oynadığı yok bu maçı da kazanma ihtimali max %35