SL 25/26 H:11 | Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım | beIN Sports 1

Bu macin telafisi Kadikoy'de galibiyet almak. Bizim 4 puan biraktigimiz iki ciddi rakibe puan birakmadilar, sansimiz kucuk takimlara karsi puan biraktilar. SL hevesi ile ligi kaybetmeyiz umarim, BJK ve TS deplasmani disinda bir de Goztepe deplasmanimiz da var ikinci yari.. bi hayli zor gececek, bu TS macini cok aramayiz umarim.

BJK taraftar 3 diyordu bir taraflarina girsin 3 simdi, Orkun ise hangi motivasyonla o haraketi yapti arastirilsin, anormal bir durum.
1 sene sürtüştüğü kankasının üzülmesini istemedi.

fb ile şampiyonluk yarışımızın yine lig sonuna kadar devam edeceği belli oldu.

Galatasaray camiası böyle bir skoru kaldıramaz. Kaldı ki böyle bi skor enstantene yaşanamaz. Topçular da haddini bilir.

Farka yanlış bakmışım ama rüzgar esse kısmına katılmıyorum
Totem olayını abarttım belki haklısın ama rakibin bu kadar hafife alınması, şampiyonluk çantada keklik görülmesi hoşuma gitmiyor
Bu şerefsizlere kırmızısız penaltısız maç oynattırmıyorlar
Biz de ona göre oynamalıyız
Tamam her maçı kazanamayız belki ama bazı oyuncular ve hocanın CL öncesi diye dünkü oyun gibi oyunu mazur görmesi de beni sinir ediyor
Mesela dünkü maça bariz belli hazırlanılmamış bence
Rahatlık beni biraz geriyor, dikkat çekmeye çalışıyorum
rahatlık olayına bende kızıyorum ama işte ucl bize silkeleyecekti o yüzden şaşırmıyorumda yani cogu oyuncu maç iç sahadaysa kasmıyor kendini

evet rakibimiz fener bu net fakat oyun olarak degerlendirme yapmak yanlıs oyun olarak mallar 10 kişi takıma bile pozisyona giremediler
ama 11 mac 6 kırmızı kart ben bundan tırsmaya basladım
eger birileri ses cıkarmazsa tabi

Farka yanlış bakmışım ama rüzgar esse kısmına katılmıyorum
Totem olayını abarttım belki haklısın ama rakibin bu kadar hafife alınması, şampiyonluk çantada keklik görülmesi hoşuma gitmiyor
Bu şerefsizlere kırmızısız penaltısız maç oynattırmıyorlar
Biz de ona göre oynamalıyız
Tamam her maçı kazanamayız belki ama bazı oyuncular ve hocanın CL öncesi diye dünkü oyun gibi oyunu mazur görmesi de beni sinir ediyor
Mesela dünkü maça bariz belli hazırlanılmamış bence
Rahatlık beni biraz geriyor, dikkat çekmeye çalışıyorum
Ya hocam rahatlık falan eyv katılırım da dün fener yenecek fener iyi diyordun 2-0 ve kirmiziya kadar fenerin sutu yoktu. Belki tarihi fark yiyecekti. Derbi işte bu derbi kimse bilemez. Bugun 5-0 olsa bilemezdik. Gitti o salaklik oldu bilemedik. Feneri kolluyorlar bir şekilde kazandirirlar desen eyv ama fener uçuyor kaçıyor gibi anlattigin zaman garip duruyor. Bugün de 2-0 ken aynı şekilde bjk övüyordun. Rüzgar esmesi oluyor işte bu saygı duyarim ne diyim ama garip cidden yapmasan daha yararina olur

Bjk li olsam kahrolurdum. 2-0 dan 10 kişi de kalsan maçı vereceğin bi rakip yok karşında. Maçı bırakıp panik yaptılar devreye 2-2 girdiler . 2. Devre fener yaptığı yanlış değişikliklerle düştü pozisyonu bile yokken yine bireysel hatayla maçı hediye ettiler.

Ligin ikinci yarısı fikstüre bak.

Feneri içeri dışarıda yendik yendik yenemedik sıkıntı.
fikstür bizimle fenerin eşit sadece ts ve göztepe deplasman kısmı zorlu ama 2.yarı ucl yok haftada tek mac olacak yani ona göre degerlendırmek lazım ve yeni oyuncular katılacak

Fenere deplasmanda yenilmeyelim önce. Transferleride yapalım . Kadro geniş derse yazık derim

Kadıköy deplasmanına yabancı hakem lazım.

Şu ülkede yabancı hakem işi bir bize yapıldı. Şampiyon olduk diye bir şeylerin halı altı edilmesinden nefret ediyorum vallahi. Pandemi dönemi sağlık çalışanı yalanıyla tribünleri taraftarlarla doldurdular kazandık diye üstünde durulmadı. Biz yapsak stadı sezon sonuna kadar kaparlardı.

hepimiz için büyük heyecan olsa bile ucl macları bizim elimize ayagımıza dolanıyor cünkü kadromuz ciddi dar 8 mac bitsin diye dua edecez baska yolu yok

2 macta bir fenerin rakiplerin kırmızı olayını eger birisi dillendırmezse bu iş daha tatsız yerlere gider söyliyeyim
Bunu dile getirmesi için başımızdaki zat yani dursun özbek denen adam Serdar ali fenen şerefsizle yemek ayarlayıp söylettirebilir.Ama saç bu teklifi geri çevirir.

Başınızdaki adamlar durduğu sürece medyadaki ve youtubedaki Galatasaray yorumcuları objektiflik kastığı sürece bınların kolllanması bitmez.

Yabancı hakem olayını dile getirneyen Galatasaray başkanı ve yönetimi nefretimsiniz.Yatacak yeriniz yok.

Alanya ve Kasımpatı maçlarında haybeden puan kaybettiler. Ts ve Bjk maçlarında da haybeden kazandılar.

Geri
Üst Alt