SL 25/26 H:11 | Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım | beIN Sports 1

Bunu dile getirmesi için başımızdaki zat yani dursun özbek denen adam Serdar ali fenen şerefsizle yemek ayarlayıp söylettirebilir.Ama saç bu teklifi geri çevirir.

Başınızdaki adamlar durduğu sürece medyadaki ve youtubedaki Galatasaray yorumcuları objektiflik kastığı sürece bınların kolllanması bitmez.
3 büyüklerin hiçbirisi tff gitsin demez cengiz hepsi sn baskan demeye basladılar zaten
ve daha acısı bizimkiler dahil hiçbiri hakemlerle ilgili sert konuşmaz artık
bizimkiler zaten tamamen siyasetin elinde
olacak olan şu okan hoca dayanamayacak o söyleyecek bu kırmızı olayını gecmiste terimin konusmaları gibi

puan farkını tutmamız lazım burada en kötü.
tek beraberlik hakkı fener deplasmanında. orada yine yenersek şahane olur ama beraberliğe hayır demem.
başka kayıp olmamalı.
devre arasına kendimizi atalım bu şekilde.

3 büyüklerin hiçbirisi tff gitsin demez cengiz hepsi sn baskan demeye basladılar zaten
ve daha acısı bizimkiler dahil hiçbiri hakemlerle ilgili sert konuşmaz artık
bizimkiler zaten tamamen siyasetin elinde
olacak olan şu okan hoca dayanamayacak o söyleyecek bu kırmızı olayını gecmiste terimin konusmaları gibi
Reis siyaset deme Allah aşkına.Yok öyle birşey.Şunlara siyeseti kalkan yapmayın.

Orkun'un aniden tutuşan TR'ye gelme aşkı, bunun Kerem'in ısrarla FB'ye gitmek için uğraştığı ve bazı söylentilere göre Barış'ın FB'li yöneticilerin yönlendirmesi ile Arabistan üzerinden hülleyle FB'ye getirilme planları kurulduğu dönemle çakışması mevzusu üzerine gidilip araştırılmalı...

Orkun da dışarıdan FB'li birilerinin şirketleri üzerinden ek ücretler falan alıyor olabilir... Kerem'le bağlantılı yapılmış olabilir bu transfer planları... Bugün maçı satarcasına gördüğü kırmızı kart şüphelerimi kuvvetlendirdi bu konuda...

puan farkını tutmamız lazım burada en kötü.
tek beraberlik hakkı fener deplasmanında. orada yine yenersek şahane olur ama beraberliğe hayır demem.
başka kayıp olmamalı.
devre arasına kendimizi atalım bu şekilde.
CL maç önü-sonrası illa puan kaybı gelecek gibi duruyor maalesef. Burada FB'de puan kaybetmeli Avrupa donusleri.

Reis siyaset deme Allah aşkına.Yok öyle birşey.Şunlara siyeseti kalkan yapmayın.
siyasetten kastım ,tffye ses cıkarmayın cok fazla bagırıp cagırmayın diye birileri söylüyor tepeden bu belli
ama şu da var hakem olaylarında daha büyük pislikler var bu çok net
misal mhk baskanını tff baskanı bile kovamıyor
neyse dedigim gibi fenerin oyunundan hic korkum yok 11e11 oynasınlar görelim ama bu kırmızı olayları cok tat kacırmaya basladı nasıl olacak bilmiyorum

Ya hocam rahatlık falan eyv katılırım da dün fener yenecek fener iyi diyordun 2-0 ve kirmiziya kadar fenerin sutu yoktu. Belki tarihi fark yiyecekti. Derbi işte bu derbi kimse bilemez. Bugun 5-0 olsa bilemezdik. Gitti o salaklik oldu bilemedik. Feneri kolluyorlar bir şekilde kazandirirlar desen eyv ama fener uçuyor kaçıyor gibi anlattigin zaman garip duruyor. Bugün de 2-0 ken aynı şekilde bjk övüyordun. Rüzgar esmesi oluyor işte bu saygı duyarim ne diyim ama garip cidden yapmasan daha yararina olur

Totem yaparken abartırım, hatta maç öyle devam etse “heyecanlanmayın fener rahat alır, hakem verir” falan yazmaya başlayacaktım ama kırmızı o kadar erken gelince totem de bozuldu işte
Ama feneri de birşey oynamıyor falan diye hafife almayın, hakemler ittirince alıyorlar işte maçları
Ha yararıma olmayacak kısmı nedir tam anlayamadım, neyse olsun görelim hep birlikte

Ne puan farkı deplasmanı fikstürü ya takımın seviyesinin farkında değil misiniz her sene olduğu gibi Kadıköy'de ligi bitireceğiz.

Totem yaparken abartırım, hatta maç öyle devam etse “heyecanlanmayın fener rahat alır, hakem verir” falan yazmaya başlayacaktım ama kırmızı o kadar erken gelince totem de bozuldu işte
Ama feneri de birşey oynamıyor falan diye hafife almayın, hakemler ittirince alıyorlar işte maçları
Ha yararıma olmayacak kısmı nedir tam anlayamadım, neyse olsun görelim hep birlikte
İtici duruyor ondan yoksa istediğin yorumu yap tabi renktas

Orkun malının kırmızısı net tamam da dünyada 11 maçın 6 sında rakibin eksik kaldığı bir istatistik varmı acaba?

Göztepe maçını da biliyorsunuz zaten. Hadi diğerlerini geç bjk ve ts maçlarını kartsız almaları mümkün değildi. Bakalım nereye kadar

Ekli dosyalar

• Screenshot_20251102_222413_Mackolik.webp
    Screenshot_20251102_222413_Mackolik.webp
    49,1 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:
Futbol mucizesi oldu

Hersey fener lehine gelisti macta

Kirmizi kart,korner den karambol golü,devre arasi olmadan beraberlik golü ve son olarak ücüncü gol anlatmaya gerek bile yok

Fener’le oynayacagimiz mac belirleyici olacak

En azindan beraberlik cikarirsak güvenli sekilde götürürüz ligi

Beşiktaş 2-0 önde, oyun çok rahat fener hiçbirşey yapamıyor, maçta bir gerginlik yok. Orkunun yaptığı hareketin hiçbir açıklaması yok ben ciddi soruştururdum şaka yapmıyorum.

Geri
Üst Alt