SL 25/26 H:11 | Beşiktaş 2-3 Fenerbahçe | MS | 2 Kasım | beIN Sports 1

Tedesco Bizim maçları filan izlemiyormuş ve bizi önemsemiyormuş.Evet bi galibiyet ile kendilerinden büyük laflar etmeye başlamışlar. Geçen senelerde de aynı lafların benzerini şikecilerin teknikdirektörleri sarf ediyordu sonra tekne bağlayıp gönderdiler hepsini. bu tedescoda aynı şekilde gidecek.
direkt olarak gs önemsemıyorummu dedi okadar salak konusacak bir adama benzemıyordu öyleyse gecmıs olsun
kırmızı görmeden kazanabilecekmi yada rakiplerin sürekli kırmızı görmesinide degerlendirsin kolaysa

Tedesco Bizim maçları filan izlemiyormuş ve bizi önemsemiyormuş.Evet bi galibiyet ile kendilerinden büyük laflar etmeye başlamışlar. Geçen senelerde de aynı lafların benzerini şikecilerin teknikdirektörleri sarf ediyordu sonra tekne bağlayıp gönderdiler hepsini. bu tedescoda aynı şekilde gidecek.
Ohhh ohhh işte böyle aynen böyle aferin. Onemsemesinler hahhaha. Tam olması gereken kıvam. Keşke gelecek hafta karikoye gitseydik. Boş otobüste ayakta giderdi sodexo

direkt olarak gs önemsemıyorummu dedi okadar salak konusacak bir adama benzemıyordu öyleyse gecmıs olsun
kırmızı görmeden kazanabilecekmi yada rakiplerin sürekli kırmızı görmesinide degerlendirsin kolaysa
X te gördüm Muhabir soru soruyor Galatasaray ve ts puan kaybetti siz kazandınız ne diyorsunuz diye. Buda rakiplerin maçlarını izlemiyorum rakipleri önemsemiyorum da demiş

Hocam Guzel mac analizleri yaptığınızı soylemistim daha oncede lakin bana gore en önemli konuyu arada dümdüz geçip sadece oyuna taktiğe vs bakmak olmuyor artık
Yazılanlara katılıyorum ama peki bu heriflerin kirmizi penaltı olayini ne yapacaz? 11 mqcin 6sini vermişler zaten bunlara
Ve işin garibi bu kirmizi olayini gs taraftari dahil herkes kabullenmis yada normal bulur hale gelmis

Böyle değerlendirirsek işin içinden çıkamayız.
Bizim de rakiplerimiz 4 kere kırmızı kart görmüş hani bu işin sonunda hepsi dengelenir ve günün sonunda artılar eksiler masaya konunca çok az fark kalır bu hep böyle olmuştur.

Fbyi değerlendirmek için kırmızı karta kadar olan süreyi baz almak lazım o sürede de gördük ne olduğunu çok çok kötüydüler 4 e 5 e gidecek maç malesef Orkun denen mal yüzünden bir anda terse döndü fb keşke bizim maçta da böyle başlasa rahat bir galibiyet alırız

Böyle değerlendirirsek işin içinden çıkamayız.
Bizim de rakiplerimiz 4 kere kırmızı kart görmüş hani bu işin sonunda hepsi dengelenir ve günün sonunda artılar eksiler masaya konunca çok az fark kalır bu hep böyle olmuştur.
Yahu reis pes yemin ederim pes.
Nasıl dengeleniyor arkadaş..
Şu ligde bahsettiğin eksiker ve artılar şikeciler hatriç tüm takımlar için aşağı yukarı aynıdır.
Ama bu şikecilerin örnek 1 alehine oluyorsa 10 lehine kararlar oluyor.

Moralim o kadar gittiki 1 puana bile üzülürdüm fener rezil olacaktı bu maç tedesco yollanırdı kaos çıkardı ah Orkun ya ne gerek var

Tedesco hoca falan değil yaptığı değişiklikler faciaydı Emirhan golü yedirmese görürdüm maç sonu böyle ukalaca konuşabiliyor muydu ayrıca fbnin rakiplerine çok rahat kırmızı çıkıyor bu kaçıncı maç oldu rakip kırmızısıyla maç kazanıyorlar bizim yönetim lider olduğumuz için konuşmuyor çok büyük hata illa puan puana mı gelmek lazım konuşmak için

Fbyi değerlendirmek için kırmızı karta kadar olan süreyi baz almak lazım o sürede de gördük ne olduğunu çok çok kötüydüler 4 e 5 e gidecek maç malesef Orkun denen mal yüzünden bir anda terse döndü fb keşke bizim maçta da böyle başlasa rahat bir galibiyet alırız

İyiydiler kötüydüler farketmez iki senedir bunları bir şekilde yarışta tutuyorlar son ana kadar. Şampiyon oluyorsak en önemli faktör derbi kazanıyorduk bu sene derbilerde tökezlememiz can sıkıcı ve düşündürücü maalesef

1762115082158.webp

Şu pozisyonu sökemedim, ele çarpıyor gibi. Çarpıyorsa net penaltı ama hiç oralı olunmadı. 19 numaralı arkada boş, kafayı vuracaktı. Zaten direkt itiraz etmiş el diye.

Geri
Üst Alt