⚽ SL 25/26 H:11 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | MS | 1 Kasım | beIN Sports 1

Bugün çok fazla rakip sahaya yayılmışken top kaybettik, geri koşuşlar bizi bitirdi.

Saçmaladık şu maçı almalıydık

Okan corba yapti yine takimi. Kimin ne oynadigi belli olmaayn bi takim. Su Baris’i acilen kadro disi birakin yeter artik tahammül edemiyorum herife defolup gitsin. Sara’nin da 11’de neden oynamamasi gerektigini gormus olduk. Olai-Focarelli’ye bile ustunluk saglayamadilar Lemina orta sahada olmayinca. Torreira-Lemina orta sahasi bi daha bozulmamali. Baris kadro disi İlkay one Yunus sola baska turlu olmaz bu takim. Devre arasinda da muhakkak yedek orta saha yedek stoper ve kanat almamiz lazim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu kadroya sağlam bi başkan olacak hemen kovardı TD yi yeminlen
şimdi diğer takımların ağzı sulandı

Ajax'a sakladınız umarım kendinizi diyerek teselli bıulalım :asd:

Uğurcan ve Lemina ellerinden geleni yaptılar tebrik ediyorum. Artık önümüzdeki maçlara bakacağız

Her maci yenecez diye birsey yok

inanilmaz zor fiksturden geciyoruz

Trabzon Ajax maclarindan 4 puan gayet iyidir

takımda oyuncu yokkk ag yedeklerden girecek oyuncuı yok yok yok rezalet bi kadro planlaması

Pres yapinca Trabzon bile cikabiliyor biz cikamiyoruz. Komik Bir durum bu

Ben takımı genel olarak beğendim böyle kazalar olur önümüze bakalım fb zaten kazanamaz yarın derbi sonuçta ts çok forum da bir takım

niye bant kaydı girdi ya, ne kadar saçma bırakın adamlar seyirici ile selamlaşsın vedalaşsın gerek yok buna.

Geri
Üst Alt