⚽ SL 25/26 H:11 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | MS | 1 Kasım | beIN Sports 1

bulamadık işte heis nerede bulduk

atak vardı ama pozisyon yoktu o da dediğin gibi atakları tehlikeli hale getirebilme işinde çuvalladık

ilk yarı zaten barış üzerinden hiç olan bir kaç bindirme harici elle tutulur bir şey yok

yunus'un soluyla çekip sağıyla dışarı yolladığı ve osimhen'in kafa vuruşu sonrası seken topa icardi'nin şutu harici ulaaağn dediğimiz an yoktu ofsaytlar hariç

bu kadarını da evinde ts ye oynayan herkes buluyor

kaan düzgün kafa vursa lemina icardi'ye bıraksa falan bunlar çok zorlama şeyler
Gerek bahsettiğin pozisyon, gerek kafa vuruşları, Barış'ın sanırım getirip Sallai'nin kötü bitirdiği atak kazanmaya yetecek pozisyonları bulduk. Müthiş oynadık diye iddia etmiyorum zaten kazanmaya yetecek oyunu oynadık özellikle 2. yarı. Hücum oyuncularımızın kötü gününde olduğu için kazanamadık.

Çok can sıkıcı bi maç oldu. Yedek kulübesinin leşliği ayyuka çıktı iyice

evimizdeki 2 derbide galibiyet alamadık bu üzücü. oyun olarak atanın kazanacağı maç oldu ve galibiyete yakındık.umarım beşiktaş yener de haftayı kazançlı kapatırız.

Takimi begendim, oyunu da begendim ne yalan soyleyeyim. Ileri dortlu gununde degildi. Canimiz sikildi mi sikildi. Ama Trabzon hem cok iyi takim olmus hem de Galatasaray'a cok iyi calismis. Yine de Onauchu'yu sahadan sildik. Yenememek can sikici ama oyunumuzda dusus soz konusu degil.

Galatasaray'ın, Trabzonspor'u gözünde gereksiz büyüttüğünü gördüğüm maç oldu bilhassa ilk yarıda oyuncular hani 2 yıl önceki Fenerbahçe maçları gibi bir havadaydı oysa Trabzonspor biraz iyi anadolu takımlardan farksızdı ve şakasız Göztepe kadar bile bizi tehdit edemediler ve edemezlerdide. Bir büyük maç veyahut derbi gibi görmediğim için puan kaybı hafif üzdü ama şampiyonlar ligi öncesi takıma çokta kızamıyorum, bu tip maçlara fazla takılıp anlam yüklemeden hemen sonrasına geçmeyi bilmek lazım.

Lig uzun maraton çok da şaapmaya gerek yok. Geçen hafta misal tüm ş.ligi oynayanların sıçış yaptığı bir hafta olmuştu.
Ş.liginin etkileyeceğini biliyorduk zaten. Akıllı ilerlememiz lazım anadoluya puan kaybetmediğimiz sürece iş stabil gider.
Bu sene ne olursa olsun çok daha iyi takımlar var osimhen hamlesi ülkede bir cesaret başlattı. Samsun, Göztepe, Alanya, Trabzon çok daha iyi.
Ads ve Bodrum gibi iki gereksiz salın beni gideyim diyen kulüpler yok şuan dipte olanlar bile çok daha iyi sürpriz çıkarabilecek takımlar.

Osimhen bile bu maç tutuktu hedef oyuncularının kafa ş.liginde buna ister maç seçme diyelim ister başka bir şey. Bu maçların telafisi var ama ş.liginin yok. Önümüzdeki 2 maçı da kazansan ikinci tur garanti. Planlama buna göre yapılıyorsa da hayır demem. Mart sonrası orada olmayacağız zaten tek hedef burası kalınca full konsantre ilerlemek lazım.
Daha takıma ilkay singo davinson gelecek.

Ek olarak devre arası sağlam 4-5 hamle gerekiyor bu çok açık. Ben yaz başından beri kanatlara güvenmiyordum, patladığımız yer direkt orası olacağının düşünüyordum hala aynı şekilde düşünüyorum.

Her maç yedeklerin leşliğini görmek insanı üzüyor. Şöyle takımız böyle takımız ama yedekten giren adam ayağında top tutamıyor.

Rakipte kim girdi yav yedekten, taktınız yedeklere

60a sağ bek ve kaleci alıyorsun hala kulübe yetersiz diye ağlayamazsın, denge istiyorsan paranı doğru harcarsın.

Dün kazanmak için gerekli oyunu bizim 4te birimiz bütçeli takıma karşı oynayamadık, mevzu bu kadar.

Tek başına Sara, Uğurcan ya da Sikko Trabzon’un dün sahadaki tüm topçuları için ödediği bonservis bedeline eşit neredeyse, hikaye anlatmayın burada.

ilkay'ın yokluğu böyle maçlarda daha çok hissediliyor bi ince pasıyla çözebilirdi şu maçı

Dün iyi değildik, o yüzden kazanamadık yani şansa ihtiyacımız da olmasın tsyi yenmek için.Lig bitti yok şu oldu bu oldu falan durumlarına katılmıyorum yani ne olacak fb mi şampiyon olacak? Biz dışında şampiyon olabilecek takım yok o yüzden ense karartma işlerini geçin.Onun dışında da dediğim gibi oyun kötüydü ama ben mesela bu maç özelinde eleştiri yapmıyorum çünkü ajaxi bekliyorum onu önemsiyorum.Fakat şu her maçtan sonra oyun iyi olmayınca eleştireni de salın yav artık, eleştiri yasak gibi bir şey oldu yapıcı eleştiriye bile bir itiraz,kavga durumu var az çıkın gezin,hava alın,kahve falan için dışarıda kendinize gelin.Ayni sözler tabii lig falan bitti diyenlere de geçerli

Kazanamiyorsan kaybetmeyeceksin

Gecen sezon evimizde oynadigimiz fener macini kaybetmis olsaydik sampiyonlugu kaybetme sansimiz vardi mesela ve berabere kalarak aramizdaki puan farkini koruduk

Trabzon maci icin de aynisi gecerli

Kaybettigimiz senaryo da lig zorlu ve stresli gecerdi

Bu yüzden böyle maclarda kazanamiyorsan kaybetmeyeceksin

Beraberliklerin önemi lig sonuna dogru ortaya cikiyor

Kaybetmemek önemliydi ama iç sahada Beşiktaş ve Trabzon kayıpları keşke olmasaydı daha konsantre olup kazanabilirdik bu maçları

gereksiz puan kaybi oldu, özellikle rakip kale önünde sac bas yolucu hareketler yaptik

11 maç 9 galibiyet 2 beraberlik en yakın rakibin 4 puan önündeyiz. Sene başında şunu söyleseler kabul etmeyecek 1 kişi bile olmazdı.Bu maçta futbol olarak da kötü değildik ceza sahası önünde beceriksizdik sadece. Bu tip maçlar olacak fazla kafaya takmamak lazım

Geri
Üst Alt