⚽ SL 25/26 H:11 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | MS | 1 Kasım | beIN Sports 1

Bence yeterince pozisyon bulduk. Degerlendiremediysek hocanin sucu yok. Hafta ici iki macta da kayip olabilir dedik. Ajax macinda da hala bir puan kaybi olabilir. Yenerswk olay, yenilmezsek harika olur.

Bence Okan yarin ki derbiye guvenerek biraz fazla gerilmeden ve de yenilmeden bitirdi maci. Gol yemedik bu da guzel bir sey.

Ajax'ta Weghorst davari Onuachu'ya yakin fizikli bir topcu. Lemina defansta degil de ortada oynasa 90 dk'yi bitiremezdi.

Tek endisem hucum hattindaki bariz kopukluk basi bozukluga dogru yol almasin. Onun disinda lig ne bugun, ne 1 Aralik'ta ne de on hafta sonra bitecek.

Ne demisler? Seni oldurmeyen sey seni sadece daha guclu yapar.

Bireysel zorlamalar dışında net atak çok azdı
Çalışılmış bir atak organizasyonu yine göremedik
Hoca derbiye güvenmekle çok büyük hata etmiş
Bu sonuçtan sonra fener yarın puan bırakmaz
İyice havaya girecekler
fenerin yendiği 2 takıma puan bıraktık, hem de kendi evimizde
Kalan maçlar da bizim daha zor

Bu ligte mart ayına kadar filan kopmalar olmaz buna en başta yayıncı kuruluş izin vermez istemez ,yani ligin 2.yarisini görmeden cosmakta saçma ah vah etmekte saçma, daha cok puan kayıpları yapacak tepe takimlarin hepsi

Maç öncesi zorlanacağımızı beraberlik beklediğimi söylemiştim

Malesef uzun zamandır derbilerde rezil haldeyiz

Yarın fb ile oynasak onları da yenemeyiz. Takım yapımız doygunluğa ulaşmak üzere

ya skora mı bişey dioz be !!! oyuna dioz oyuna
izlediğimiz maça yorum yapmayacaksak hepimiz gidip sezon sonu gelelim şampiyon olduysak he oley diyip dağılalım yoksa ana avrat küfredip dağılalım
sizin mantığa göre yılda 1 kere yorum yapmak lazım
insanı ÇİLEDEN çıkarmayın yahu

Ben bu seneki 2 derbiyi kotu oynadığımızı düşünmüyorum evet cok cosku ve tempo yapmadık ama eminim ucl maci olmasa bu maclari rahat alırdık,konsantrasyon futbolda herseyden once geliyor ,takimin uzerinde inanılmaz bir avrupa baskısı var bu cok bariz

İyice havaya girecekler
Daha maç oynanmadan fb yi mi kazandirdin? Helal olsun

Bu osimhenin pozisyonu her hangi bi mac penalti olurdu tr liginde. Sadece bize yok.
Tam bir rezillik.Bizim medyadaki,youtubedaki yorumcularında yatacak yeri yok.Objektif abideleri.Alayından nefret ediyorum.
Senelerfir Öyle algı yapıyorlarki her maç hakemler Galatasarayın lehine hata yapmayayım diye maç yönetirken tüm taktir haklarını rakipkerden yana kullanıyorlar.Şerefsiz hakemler bir tane böyle maç yönetemezler kadıköyde.
Ama bunu görmek lazım.Bundan haberdar olmak lazım.Algıları gtlrrine sokmak lazım.Ama bunu kim yapacak.Başımızda başkan ve yönetim olmadığı için daha çok algı yaparlar.Ne olacak algının kralını yapan şerefsiz ile yemek yiyen başkandan ne hayır gelir ki.

Osimen dahil sahada bir tane aklı başında hareket eden adam yok.Hakeme hangi pozisyonda Ne zaman itiraz edilir ne zaman edilmez hiç bilmiyorlar.Bu kadar akıldan yoksun olunmaz.Hırs istek konusunda avrupa ve lig arasında çok ciddi fark var.Bu ayıpdır.Bu fıutbolculara lig içinde kendilerine para verildiğini biriilerinin anlatması gerekiyor.

Kadroya gelirsek defans dörtlüsüne bakıyorum.Bekler yeterli değil.orta sahada yetersiz sara.Kanatta yetersiz barış.Bu takımda sadece altrrnatif olacak adam yunus 10 numara.
Osimen ve torreria haricinde gözü kapalı koyacağın kimse yok.Bu yüzden geniş kadroyu abartmaktan vazgeçemek lazım.
Okan buruğa en fazla kızdığım konu oynattığı oyun falan değil.Buradada sıkıntı var ama en büyük sıkıntı Yaptığı planlama , aldırdığı ve aldırmadığı oyuncular.Bunlar hep karşımıza çıkacak.

Barisi ilk yari sonrası alacakti. Taraftara yuhalatmaya gerek yoktu. Baris sezon basindan beri ipi kopuk ucurtma.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İyice havaya girecekler
G4sRb7BXkAAp2Hi

Fb yazsa orada ballandıra ballandıra övüyordun.

Maç öncesi zorlanacağımızı beraberlik beklediğimi söylemiştim

Malesef uzun zamandır derbilerde rezil haldeyiz

Yarın fb ile oynasak onları da yenemeyiz. Takım yapımız doygunluğa ulaşmak üzere
Okan fb ye tarifeyi ayri koyuyor hep abdullahın aylar oncesinden olan hazirlandigi gibi şimdi hazırlıga bile baslamis olbilir knk.

Ben bu seneki 2 derbiyi kotu oynadığımızı düşünmüyorum evet cok cosku ve tempo yapmadık ama eminim ucl maci olmasa bu maclari rahat alırdık,konsantrasyon futbolda herseyden once geliyor ,takimin uzerinde inanılmaz bir avrupa baskısı var bu cok bariz
Kadro 11 anlaminda iyi ama genis olarak iyi değil oyle oluncada boyle oluyor biraz. Ha bunuda hocanin kendi istedi o ayri ama yanlis yapti orada bence iste.

İyice havaya girecekler
Birakmasin nolcak? Rehavete kapilmamis oluruz. Biraz daha konsantre oluruz. Bunlar kotu seyler degil. Her maci kagit uzerinde kazanmak kolay. Sahada da kazanmamiz normal ama her zaman gunundw olmuyorsun iste. Hakem penaltiyi verebilirdi. Toplari direkten donmeyebilirdi. Futbol guzel bir oyun. Biraz da heyecan oldu mu isin icinde harika oluyor. Bugun guzwl oynamadik, heyecan da yoktu deyip onumuze bakalim derim.

Geri
Üst Alt