⚽ SL 25/26 H:11 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | MS | 1 Kasım | beIN Sports 1

..

Ekli dosyalar

• IMG_0002.webp
    IMG_0002.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 6
Akbil goztepe ve lazyo cok zor 3 maçlık periyotu galibiyetle kapatirsak ciddi mesaj veririz it kopuk herkese

Rahat maç olacağını düşünüyorum.

Trabzonspor'un son maç özetini izledim. Pek kompakt oynadıklarını söyleyemem. Hücumda iyi çoğalıyorlar ama defanslarini beğenmedim ve ortasaha zaman zaman çok boş kalıyor. Bu durumda takımca topun arkasına geçeceklerdir.

Biz hem defansta hem hücumda iyiyiz. Trabzonspor haddini bilerek oynayacaktır bizde oyunu elimizde tutarak kontrollü oynayacağız.

Erken gelen bir gol farka götürebilir. Okan hoca oyunu olarak çok ilerletti büyük takım oyunu oynatıyor. Kontrollü pres, kontrollü hücum ve oyunun temposunu belirleme ile iyice rakibe büyük olan benim kontrol bende diyor.

3-1 yada 2-1 gibi bir skor ve iyi bir oyun bekliyorum.

sığırpress ile basalım

2Gündür takimla çalışmış ama hoca garantici adam malum ,muhtemelen yedek başlar lemimayi ortaya atıp kaani oynatır gibi
Cok fazla orta actirmamak lazim ts ye
Davinsonun formsuz dönemi mümkünse oynamasin hayrimiza bile olabilir
Göztepe maçında da aynı pozisyon geldi yine aynı şeyi yaptı adam takılıp düşse yine kırmızı gorecekti
Kaan ile başlar bence Trabzon'da öyle hızlı adam yok Kaan idare eder stoperde
Ajax maçında Davinson yerine singo baslamali
Davinsonun su sakarlik dönemi bir iki hafta daha surer

Oh ulen mac var.
Yenip kus kavgasi uzerine ajax galibiyeti ile gececek bir 5 gun olsun

Trabzon formda. Göztepe maçı gibi gevşek gevşek başlarsak bu sefer 3 puanı zora sokarız. Jk maçı da öyle oldu. Futbolcuya dayalı düzen olduğu için takım maç seçiyor. Zaten defans hattı ciddi eksik. Sıkıntılı maç.

Ligin en formda iki takımı karşılaşıyor

Geri
Üst Alt