⚽ SL 25/26 H:11 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | MS | 1 Kasım | beIN Sports 1

TS’nin bundan sonraki fikstürü epey zor. Bugün tekmeyi vurup uğurlamalıyız bunları.

oyuncuyu durdurup maçı kazanmayı düşünecek taraf biz miyiz yav

ben herhalde paralel evrende yaşıyorum bu foruma göre

sane-osimhen değil de zubkov ve onuachu belirleyici ha
Paralel evrende yaşıyorsun
Zira kendi oyunumuza biz bakarıs rakibe önlem almayalım demek için PlayStation da 2.lig takımına karşı oynuyor olman lazım.
Dipnot: aşırı bilimkurgu filmi izlememeye çalış renktaş

Singo’yu oynatır ins hoca
Kaan ya da Lemina’yla tutamayız Onuachu’yu

Paralel evrende yaşıyorsun
Zira kendi oyunumuza biz bakarıs rakibe önlem almayalım demek için PlayStation da 2.lig takımına karşı oynuyor olman lazım.
Dipnot: aşırı bilimkurgu filmi izlememeye çalış renktaş

ben öyle bir iddiada bulunmadım

zubkov iken onuachuyu durduramazsak yeniliriz demenin alternatifi bir önlem almayalım değil

sane ile osimheni onların durdurması değil bizim zubkov ve onuachuyu durdurmamız maçın sonucunu belirleyecek ha

evet bilim kurgu

Kardo açıklansında kazanıp kazanmayacağımızı yazim

ne onuachuymus arkadas. ligde suruyle gordugumuz fizikli zenci santrafor iste. bize karsi bir b.k yiyemez.

Onauchu neyse de şu zubkovu kaale alan futbolu bıraksın berbat bir topçu kozlovski ondan iyi topcu
Trabzon'da dikkat edilmesi gereken adam
Agusto dur diğer hiç bir oyuncu ahım şahım topçular değil

ben öyle bir iddiada bulunmadım

zubkov iken onuachuyu durduramazsak yeniliriz demenin alternatifi bir önlem almayalım değil

sane ile osimheni onların durdurması değil bizim zubkov ve onuachuyu durdurmamız maçın sonucunu belirleyecek ha

evet bilim kurgu
Tamam sen en iyisin haklısın

Şu 11 e bakınca onauchu ya orta gelmemesi lazım iki stoperde kısa 1.84 1.85 civarı
Yerden de Trabzon dezavantajli Oanuchu kosacak mecali yok Uğurcan uyanık olup hava toplarını toplamali

1762012606036.webp

Geri
Üst Alt