⚽ SL 25/26 H:11 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | MS | 1 Kasım | beIN Sports 1

katılıyorum dostum ligte 9. olalım bence sonuçta avrupa takımıyız
kadronun ölüsü 2. olur zaten dostum şu futbola da vakit ayır biraz da tespitlerin orada da tutarlı olsun artık.Gruptan çıksın 2. olsun 3 senedir şampiyon oluyor derim.Gruptan çıkamayıp şampiyon da olsa eleştri şov yaparım

kadronun ölüsü 2. olur zaten dostum şu futbola da vakit ayır biraz da tespitlerin orada da tutarlı olsun artık.Gruptan çıksın 2. olsun 3 senedir şampiyon oluyor derim.Gruptan çıkamayıp şampiyon da olsa eleştri şov yaparım
sizler eğitilmezsiniz ondan tartışmıyorum seninle

Ts ye sürekli duran toptan gol atmışız tarih boyunca

Yarın sırf kaan stoper oynasın diye lemina yı ortaya atarsak sara yedek kalacak.

Herif hazır 2 haftadır formundayken kadrodan kesmemek lazım.

Hem ilkay hem sara yokken duran topları sallai ye bırakmak zorunda kalıyoruz.

O yüzden lemina apo stoper tanemi

Tor sara 6-8 tandemi olmalı

Başıma bir şey gelmeyecekse Onachu ile hava topuna girilmemeli. En azından bazen 2 ender de olsa 3 kişiyle hava topuna çıktığımız zamanlar oluyordu, onu 1 kişiyle veya kimse yapmadan Onachu'un topu atabileceği isimlere markaj yapmalıyız. Bir nevi alan savunması.

1761913062857.webp

Sara 10 olmalı veya 2 8liden biri olmalı. Ne derseniz deyin.
Lemina Torreira Sara

Yav zorla stoper almadilar takima oyna simdi kaan bombasiyla defansta

Bu 4 sarı kart + Kırmızı da saçmalık.
Adam zaten kırmızı görmüş diğer 3 sarı kartı da otomatikman sıfırlayin.

Ortayı bozmaya gerek yok kanatları iyi kapayıp çok iyi olduğumuz merkezden de imkan bırakmayınca zaten Onuachu top alamaz Kaan da oynasa anca duran toplar tehlikeli olur.O yüzden merkez lemina-sara-torreira ilerisi de yunus-osi-sane olmalı bence.Merkezde karşılamak çok daha önemli bence

en iyi 11in bu olduğu kanaatindeyim

sallai lemina abdül jakobs
sara torreira
sane yunus barış
osi

kaan ve arda onuachu karşısında paspas olur

Geri
Üst Alt