- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.290
- 4.513
katılıyorum dostum ligte 9. olalım bence sonuçta avrupa takımıyızilk defa doğru bir hususa parmak bastın dostum.Bunu yenilse bile ajax'ı yendiği sürece sıkıntı yok benim için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katılıyorum dostum ligte 9. olalım bence sonuçta avrupa takımıyızilk defa doğru bir hususa parmak bastın dostum.Bunu yenilse bile ajax'ı yendiği sürece sıkıntı yok benim için
kadronun ölüsü 2. olur zaten dostum şu futbola da vakit ayır biraz da tespitlerin orada da tutarlı olsun artık.Gruptan çıksın 2. olsun 3 senedir şampiyon oluyor derim.Gruptan çıkamayıp şampiyon da olsa eleştri şov yaparımkatılıyorum dostum ligte 9. olalım bence sonuçta avrupa takımıyız
sizler eğitilmezsiniz ondan tartışmıyorum seninlekadronun ölüsü 2. olur zaten dostum şu futbola da vakit ayır biraz da tespitlerin orada da tutarlı olsun artık.Gruptan çıksın 2. olsun 3 senedir şampiyon oluyor derim.Gruptan çıkamayıp şampiyon da olsa eleştri şov yaparım
aynen dostum , spora gidiyorum ben bir şey diyo musun ?sizler eğitilmezsiniz ondan tartışmıyorum seninle
bu tffden ne beklenir kimaçtan 1 gün önce mi ceza açıklıolar
Heykeli dikilmeli hocanın, şu geri dörtlü ile şu maçı kazanması CL kazanmakla filan eşdeğer çünkü.
Singo yetişmiyor ise katiliyorum.en iyi 11in bu olduğu kanaatindeyim
sallai lemina abdül jakobs
sara torreira
sane yunus barış
osi
kaan ve arda onuachu karşısında paspas olur