⚽ SL 25/26 H:11 | Galatasaray 0-0 Trabzonspor | MS | 1 Kasım | beIN Sports 1

yaptığımız detaylı analizler sonucu puan kaybı kesin
galibiyet %30 civarı gözüküyor

Arda oynarsa duran toptan 2 golü var.
Olmazsa çorumu bırakırım

Ben bu ts maçlarına fener maçlarından bile daha fazla anlam yüklemeye başladım. Bunların taraftarının hal, hareket ve söylemleri öyle noktaya geldi ki son zamanlarda; 5 tane atsak 6. atamadık diye üzülürüm yani. Bunları öyle bir yenmemiz lazım ki 1 hafta twitter'a uğrayamasınlar.

Icardi lig icin forvette yine idare ediyor, bitik haline ragmen gol falan atabiliyor ama stoper, orta saha ve kanatlara %100 transfer lazim diye bosuna demedik Ilkay transferinden sonra.

Bir mevki bozulunca yama yapiyorsun. Sanchez olmadiginda Singo'yu stopere cekip Sallai'yi oynatiriz diye düsündü ama Singo sakatlaninca Lemina stopere gecti ve bu kez Ilkay sakatlandi, Sara'dan baska oynayacak adam kalmadi orada. Sallai de artik kanat alternatifi olmaktan cikti ve sadece bekte katki veriyor.

Yusuf, Ahmed, Metehan, Arda, Kaan ve Berkan gibi oyuncular mecur kalmadikca oynatilmayan oyuncular ve denkleme giremiyorlar. 17 oyuncuyla sezonu götürmeye calisiyoruz. Bu sayi en az 20'ye cikarilmaliydi.

Kaan Ayhan ilk 11 başlar. Lemina yakın oynar geride savunmaya.

Tek yol bu

1761919209439.webp

Kazanamayız. Orta saha ve hücum hatları baya formda adamların biz ise savunmada sıkıntılıyız. Ek olarak muhtemelen yarınki maçtan sonra herkes kimmiş bu Wagner Pina diyecek öylede bi sağ bekleri var. Şimdidende söyleyim sadece 3 milyon euroya aldılar

Geri 4lüde özellikle solda Eren stoperde Apo-Kaan ile çıkarsak resmen bile bile lades demiş oluruz. Bence stoper Lemina sol bek Jakobs ile başlamalı

Kazanamayız. Orta saha ve hücum hatları baya formda adamların biz ise savunmada sıkıntılıyız. Ek olarak muhtemelen yarınki maçtan sonra herkes kimmiş bu Wagner Pina diyecek öylede bi sağ bekleri var. Şimdidende söyleyim sadece 3 milyon euroya aldılar

Geri 4lüde özellikle solda Eren stoperde Apo-Kaan ile çıkarsak resmen bile bile lades demiş oluruz. Bence stoper Lemina sol bek Jakobs ile başlamalı

evet özellikle siyah ekran (kara delik) oynarsa pina top kapma ve bindirme rekoru kıracaktır. Hala da adamı kadroya yazmıyoruz diye haha atan arkadaşlar var daha ne kadar gözümüzü karartsın istiyorlar bu malum şahıs hem sahada hem saha dışında anlamıyorum ki.

evet özellikle siyah ekran (kara delik) oynarsa pina top kapma ve bindirme rekoru kıracaktır. Hala da adamı kadroya yazmıyoruz diye haha atan arkadaşlar var daha ne kadar gözümüzü karartsın istiyorlar bu malum şahıs hem sahada hem saha dışında anlamıyorum ki.

Bi oyuncuya ederininde veya üstünde teklif varsa satacaksın ben onu bilirim ki barış ederinin çok çok üstünde teklif aldı. Her zamanki hataya düştük hem değersizleşti hem performansı kötü hemde maddi kayıba uğradık

Trabzonun bu seneki transfer politikası çok iyiydi rahat satış yapacak adamları doldurdular ekonomileri epey rahatlayacak iyi yoldalar o tuhaf taraftarları bi saçmalık yapmazlarsa

Geri
Üst Alt