⚽ SL 25/26 H:12 | Kocaelispor 1-0 Galatasaray | MS | 9 Kasım | beIN Sports 1

anlamadım bugün gitmişiz kocaeliye saçma değil mi maç yarın

zaten yarın kemerburgazdan çıksan max 1.5 saatte gidersin stada

20251108_234051.webp

Hem CL maçı sonrası yorgunluk olacak hem de gündüz maçı.Erken goller bulup fişi çekmemiz lazım yoksa uğraşıp dururuz. Trabzon maçında puan kaybettiğimiz için artık puan kaybetme şansımızda yok o yüzden elimizden geleni yapmalı ve maçı kazanmalıyız. Bu maçı kazanıp milli araya moralli girmeliyiz. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.
Devam ⬆️ hep beni beklemeyin yav etiket için :asd: asıl mesaja basın like totemi bozmayın

@Ufuktan Aslan @Ata B. Oğuz @Vasfi Vural @Oğuzhan Sesko @Cafer Güney @Furkan Boz @Melih Besen @Onur Adıbelli @Sait Mesutcan Ilhaner @Halim Kırıkçı

Maçın 5 te olması iyi mi kötü mü bilemedim. napacağız maç bitince uyusak baya erken..

Kocaeli'ye niye geceden gittik? 1 saatlik yer gereksiz bence. Öğlen gitsek de olurdu, futbolcular kendi evinde uyurdu

Kocaeli'ye niye geceden gittik? 1 saatlik yer gereksiz bence. Öğlen gitsek de olurdu, futbolcular kendi evinde uyurdu

1,5 saatten daha az sürmez.
5’teki maç için kaç saat önce çıkacaksın, 2’de falan mı?
Kalsınlar, otelde takılsınlar, beraber zaman geçirsinler işte.

osimen icardi
zallayi lemina toreyra sane
jakup bardak sances singo
ugurcan​

Green street holigaans izleyip tribüncülük oynayan zibidileri ağlatırız. Yok tehlikeli takım yok deplasman geciniz. Skor veriyorum 0-4

Geri
Üst Alt