Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maçtan sonraki gün mü gitseydik? :/anlamadım bugün gitmişiz kocaeliye saçma değil mi maç yarın
DevamHem CL maçı sonrası yorgunluk olacak hem de gündüz maçı.Erken goller bulup fişi çekmemiz lazım yoksa uğraşıp dururuz. Trabzon maçında puan kaybettiğimiz için artık puan kaybetme şansımızda yok o yüzden elimizden geleni yapmalı ve maçı kazanmalıyız. Bu maçı kazanıp milli araya moralli girmeliyiz. Bu maçı kazanmayan şerefsiz oğlu şerefsizdir.
asıl mesaja basın like totemi bozmayınCafer cezalıydı en son reisDevamhep beni beklemeyin yav etiket için
asıl mesaja basın like totemi bozmayın
@Ufuktan Aslan @Ata B. Oğuz @Vasfi Vural @Oğuzhan Sesko @Cafer Güney @Furkan Boz @Melih Besen @Onur Adıbelli @Sait Mesutcan Ilhaner @Halim Kırıkçı
Kocaeli'ye niye geceden gittik? 1 saatlik yer gereksiz bence. Öğlen gitsek de olurdu, futbolcular kendi evinde uyurdu
Şu an 4 like'dayız.5 like’a bu maçı alacak futbolcumuzun ismini açıklarım.
Maçın korkutuculuk seviyesi...bağıra çağıra puan kaybı geliyor

Yukarıdaki tweeti görünce korktum şüpheye düştümne dion be 10 dk önce 4-0 yazmışsın ???![]()
![]()
![]()