- 26 Ocak 2021
- 40.973
- 40.231
- 3.078
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barışı o siyah ekrandan sonra hemen satacakti 40a. Adam Kafaca gitmiş zaten. İstesede g.tu toparllayamiyor artık. Birkere Gaz kactiEleştirilerin hepsine katılıyorum yukarıda o paylaşılan sadece oluşmuş bir tesadüf. Yoksa CL maçı oynadık o yüzden kaybettik gibi bir iddiam yok. Yanlış 11 çıktı 3'lü orta saha 10 no'da Sallai ile çıkıp, İcardi sonradan girseydi biz bu maçı yine çok iyi oynamazdık belki ama kazanırdık. Orta sahadan eksilmek atak devamlılığını, sahipsiz topları direk almamızı, hat aralarında adam bulamamamızın sebebidir bu maç özelinde. Genelde ise topla daha iyi gerekmekte bu konuda da özellikle ligde Barış bizi çok bozuyor ve İlkay'ı arıyoruz.
Cl maclari ile lig maçları arasında renk olarak inanilmaz fark var. Bu da maç seçtiklerini direkt gösteriyor. Sakinarak oynuyorlar. Misal Trabzon maçı sakinarak oynadiklarinin kanıtı. Hocanin etki etmesi beklenir ama bizim topçular inanilmaz karakter olarak sıkıntılı topçular kimse kusura bakmasın. Ters bir etki Domino taşı etkisi gösterir. O da mecbur bence pohpohlayarak geçiştiriyor. Öyle masal dünyasındaki gibi maç seçeni kes demekle yürümez gemi. En baba topcular yapıyor bunu. Benim gözüme çarpanlar bu sezon özelinde: Davinson-Lemina-Sane.Göztepe 10 kişi kalana kadar 2-3 pozisyonumuz vardı en fazla, O maçta takımın kendi standartlarından uzaktaydı. Ciddi manada düşünüyorum ve çok iyi bir maçımızı bulamadım ligde. Belki Kayseri deplasmanı olabilir ama zaten Kayseri çok etkisiz tüm büyüklerden 4 yediler o maçta aşırı bir ölçü değildi yani. Alanya maçından beri hiç iyi maçımız yok ama orası kesin Göztepe'de dahil en azından benim için öyle.
Barış'ın performans olarak ligde bu kadar düşeceğini ben de hiç beklemiyordum. CL'de ciddi katkı veriyor ama ligde kapanan takımlara karşı topla ciddi sorunlardan biri formsuzluğu.Barışı o siyah ekrandan sonra hemen satacakti 40a. Adam Kafaca gitmiş zaten. İstesede g.tu toparllayamiyor artık. Birkere Gaz kacti
Bukadar kötü değildi bu herif. Ne yazikki kafa gittiBarış'ın performans olarak ligde bu kadar düşeceğini ben de hiç beklemiyordum. CL'de ciddi katkı veriyor ama ligde kapanan takımlara karşı topla ciddi sorunlardan biri formsuzluğu.
Kale vurusundan ofsayt olmuyormusMaci izleme firsatim olmadi. Yedigimiz golde kaleci atisinda inen top ofsayt degilmiydi?
O yönden bakarsak doğru diyorsun o maçta 3 puan almıştık ama 1 puan bile alamayabilirdik bi nevi dengelemiş oldu.Alanya maçında hakettigimiz yenilgiyi almış olduk yani Alanya maçında ne takim ne hoca ders almamis bunuda görmüş olduk peki bundan sonra ders alacaklarmi yoksa avrupa bahanesi surermi?
Üzülecek bişey yok. Bize de milyonlar vaat edilse bizde gotumuze motor takip oynariz o maçı. Bizimkiler az ciddiye alsalar bunları yaşamayız ama onlar da çanak oluyor bu durumlara malesefYenilgiden ders cikalarilim da kaç senedir puan verdiğimiz takımlar tescillilerin yalamalari. En çok da ona üzülüyorum. Şu an samsuna puan kaybetsek bu kadar üzülmezdim.
Dut agacimiyiz bizOlur arada öyle şeyler sallanmak iyidir.
Singo - SallaiKaç oyuncu değiştirdik bu maç
hepsi dogru fakat bunlar teknık taktik saha içi degerlendirmeGalatasaraylılar ne istediğini bilmiyor ve sorun orada başlıyor biraz da. Bu maç tamamen Şampiyonlar Liginin eseri ve UEFA ile arasındaki en büyük farkta bu. Mental ve fiziksel ciddi hazırlık gerektiren fazlaca maç oynadık ve bence puan kayıpları ligin kalitesizliği ve bizim bireysel manada maç alan oyuncularımız olması dolayısıyla minimumda ilerliyor.
"Annemizin liginde şampiyonluk istemiyorum ben Avrupa'da başarı istiyorum." diyen taraftar şu an kendisi ile çelişiyor.
Şu maçta oyuncu değerlendirmesi yapmaktan ziyade genel çerçevede fotoğrafa bakmak çok daha doğru olacak, bu takımın eksikleri ve yapmaması gereken şeyler var.
İcardi-Osimhen aynı anda ancak iç sahada ve rakip 10 kişi kaldığında oynayabilir. Barış Alper artık dikiş tutmayacak. Bu iki veriyi alıp değerlendirirsek eğer bu sezon ligde bu son mağlubiyetimiz olur.