⚽ SL 25/26 H:12 | Kocaelispor 1-0 Galatasaray | MS | 9 Kasım | beIN Sports 1

Macin siniriyle unuttuydum

Şimdi senin yazida adini gorunce aklima geldi. Torreira sakatligi ciddi degildir inş.
Köyün amelesi ben miyim diyip kazan kaynattı 3 aydır bir fiil herif sahada sadece mamalak gibi oradan oraya koşuyor. Niye pressmiş :asd: :asd: hayır birde rakip oyun kurarken 3e 1 pressi yapıyoruz. Rakip yerleşmeden hızlı atak yapmıyoruz çünkü o kadar iyiyiz ki rakip atağa çıkarken bunu yapıp hızlı olacağız.

Müq taktik :asd:

Kendi oyunumuzu o kadar abarttık ki, futbolcularımız yürüyerek maçları alacağını düşünüyor ligde. Bu kafayla devam edersek daha çok maç kaybederiz

1 puan avantajimiz var hala...23-24 sezonunda fb ile sezon boyu hep 1-2 puanla dip dibe gitmiştik sonunda kazandık 1 puan bile önde olmak her zaman önemlidir.

Ama sıkıntılı olan durum o sezon daha iyi bir icardi,mertens,ziyech,zaha ve kerem aktürkoğlu gibi skorer adamlar vardı. Demirbay bile skor katkısı veriyordu bir şekilde çözeriz modunda izliyorduk anadolu maçlarını..

Ama ana planda düşündüğümüz kadronun güncel formuyla osimhen dışında net skor katkısı aliriz dediğimiz adam yok.Icardi bitik,baris in üretimi neredeyse sıfıra indi..Torreira lemina çok üretmez..Sane de istikrar yok..Yunus ve ilkay var onlar da hazırlayıcı rolünde daha çok..

Icerde genclerbirligi maçımız var mesela sonraki hafta ama çok rahat farkla yener geceriz diyemiyorum ...Sara oynarken duran topla çok kilit aciyorduk o da oynamayinca iyice sıkıntı yaşamaya başladık.

Devre arası bu ön taraftaki skor işini çözemezsek böyle kabiz maçları çok oynarız maalesef

Geri
Üst Alt