⚽ SL 25/26 H:12 | Kocaelispor 1-0 Galatasaray | MS | 9 Kasım | beIN Sports 1

Bu maçtaki utanç verici oyuna, tribünlerin 100 dakika küfür etmesine içerlenip hırslanıp rövanşı 5-6 atarak alacak oyuncu topluluğu yahut hoca yok bizde.

Hepsi efendi süt dökmüş kedi bireyler. Osi hariç. Tek asi o.

O yüzden, boşa yormayın hesap mesap görmez bu zihniyet.

Uniondan en kötü 1 puanı alıp odağı lige kaydırmak lazım artık.3 sene üst üste sampiyon olduğumuz için camia ligin önemini idrak edemedi. Mevcut kadronun çarkı şl geliri ve prestiji olmadan dönmez bunun için de şampiyon olman lazım.

Uniondan en kötü 1 puanı alıp odağı lige kaydırmak lazım artık.3 sene üst üste sampiyon olduğumuz için camia ligin önemini idrak edemedi. Mevcut kadronun çarkı şl geliri ve prestiji olmadan dönmez bunun için de şampiyon olman lazım.
Tipik Galatasaray. Daha öncede 4 senelik serilere girip 5 senelere çıkaracakken kendi bacağımıza sıkmaya bayılıyoruz. Lig zerre umrumda değil ama dün akşamki anlayışı kabul etmiyorum. OB'de hiç konuşmasın oyunu bu tarz maçlarda okumaktan dokunuş yapmaktan aciz

Kocaelispor camiasının yaptığı tüm rezillikleri Arenada ödetmezseniz şerefsizsiniz. Bu maçın başka türlü telafisi yok. Taraftarı da, Yönetimi de futbolcusu da T. Direktörü'de kim varsa Galatasaray'a terbiyesizlik yapan bedelini ödeyecek. Bir çift lafımda Okan hocaya, oyuncuların maç seçiyor, Büyük hoca olacaksan buna izin vermeyeceksin. Yeri geldi ligi 13.bitirdi bu takım ama taraftar desteklemekten vaz geçmedi. Burası Dingonun Ahırı değil, kendinize gelin.

Hocanin dünkü akil tutulmasını hala anlamış değilim sanki kenarda kendisi değilde yali koç vardi,icardiyi gördüğü halde oyundan almadı ve tamamen bitirdi

Cl dönüşü kendi evimizde de olsa Bjk ve Ts ile berabere kalmak anlaşılabilir. Sonuçta ne olursa olsun, ikisi de büyük maçtı ve birinde 60 dakika 10 kişi oynadık vs vs...

Ama Fb Jesus dönemi Konya deplasmanı mağlubiyetinden beri ligde Anadolu maçlarında mağlup olmuyorken (bir çok kez mağlubiyet eşiğine geldi fakat kırılma anlarında hakem kararları ile kurtarıldı), biz de Anadolu'da mağlup olmamalıydık en azından.

Bu maçın pisliğini 3 şey temizler:

* Sezonda oynayacağımız 2 Fb maçı sonucunda, Fb'den +3 puan almak (durumu eşitler).

* Samsun ve Göztepe deplasmanlarından 6 puan almak (Fb 2 puan almıştı. Bizi +1 puan öne geçirir).

* Fb'in bizim 3 puan aldığımız bir Anadolu maçında ya da Kocaeli'nde yenilmesi. (Durumu eşitler).

Avrupa döneminde ara ara sonuç kötü olabilir her şeyi anlarım.

Ama Alanyaspor maçından sonra gösterdiğim tepkide buna yönelikti takımın böyle top oynamaya hakkı yok, rakibi ablukaya al demiyorum fakat kontrollü, bilinçli en azından pozisyona giren bir takım kimliğinden tamamen uzak random oynamamamız gerekiyor.

Hiçbir şey yapamıyorsak bile rakibe pozisyon vermezsin hızlı adamlarla geçiş kovalarsın.

Maç boyu pas yapıp, kontra yiyip, üstüne pozisyona girmemek bu takımın seviyesine gram yakışmıyor.

Dünkü mağlubiyette hakem konuşulacak hiçbir şey yok çekirge 1 sıçrar, 2 sıçrar bu sene kaç oldu bir yerde patlayacaktık

Açıkçası hayırlı bir mağlubiyet oldu en azından herkes kendine çeki düzen verir.

Kocaelispor camiasının yaptığı tüm rezillikleri Arenada ödetmezseniz şerefsizsiniz. Bu maçın başka türlü telafisi yok. Taraftarı da, Yönetimi de futbolcusu da T. Direktörü'de kim varsa Galatasaray'a terbiyesizlik yapan bedelini ödeyecek. Bir çift lafımda Okan hocaya, oyuncuların maç seçiyor, Büyük hoca olacaksan buna izin vermeyeceksin. Yeri geldi ligi 13.bitirdi bu takım ama taraftar desteklemekten vaz geçmedi. Burası Dingonun Ahırı değil, kendinize gelin.

Hiç bir şey olmaz çünkü biz de hafıza yok bir ara neredeyse Volkan Demirel'e çiçek vereceklerdi ya da Kasımpaşa her sene bizim sahaya geliyor en ufak bir şey oluyor mu? tribünde kendimi parçalıyorum Kasımpaşa maçlarında Karagümrük maçlarında ama adamlar ellerini kollarını sallayarak gidiyorlar.

Şampiyon olunamadığı durumda kadro hemen boşaltılır. 3-4 adamdan çıkınca zaten kadro normal değerlere geliyor bunun çok sorun olacağını ya da en azından sonumuz olacağını düşünmüyorum.
Sane, İcardi, Sara, Singo'dan çıktığın an maaş yükün 30 milyon düşüyor. 40-50 arası bonservis alsan (İcardi hariç) her şey normale dönüyor. (Oyuncu isimlerini örnek olarak yazdım bu isimler Davinson, Barış Alper vs. de olabilir)
Ha bu seviyeye gelmiş iken vites düşürmek nasıl karşılanır bence taraftar nezdinde ikna etmek kolay olmayacaktır ama kulübün menfaatleri için yapılmak zorunda kalınabilir. Böyle bir durumda en büyük pişmanlığı Okan hoca duyacaktır haliyle bu şampiyonluğu bırakacağına zerre ihtimal vermiyorum.

Hala avrupayi önceliğe koyabilecekmi bakalım bizim topçular ve hoca ,bence dun aksam itibariyle ucl ye ipe ipe 2.plana aldılar yoksa ic sahada sağlam bir tepki gelecek

Geçen sezon Yunus'un sakatlandığı periyodun benzerini yaşarız diye korkuyorum. Takımın en yaratıcı oyuncusu sakat, en yaratıcı ikinci oyuncusu sakat, en yaratıcı oyuncularından biri de yedekte olunca geriye kalan dümdüz oyuncularla üretkenlik sıfıra düşüyor. İcardi cesedini de taşımak zorunda kaldıysan da puan kaybı kaçınılmaz hâle geliyor. Hâlâ ofkeliyim su kasaba takımının ağzını açtırdığınız için.

Bu maçtaki utanç verici oyuna, tribünlerin 100 dakika küfür etmesine içerlenip hırslanıp rövanşı 5-6 atarak alacak oyuncu topluluğu yahut hoca yok bizde.

Hepsi efendi süt dökmüş kedi bireyler. Osi hariç. Tek asi o.

O yüzden, boşa yormayın hesap mesap görmez bu zihniyet.
Kötü oynayabilirsin yetersizde olabiirsin sıkıntı yok ama sahada hakkını aramıyorsan o hırsı taraftar olarak ben göremiyorsam bir taraftar olarak umrumda olmazlar.
Bu taraftar sizler için neler yapıyorr.Her deplasmanda müthiş karşılamalar falan..
Bakıyorum bir gran alamıyorum o hırsı yüzlerinden…
Ulan hakem sahada it gibi maç yönetmiş.Penaltı vermemiş olmayan fauller uydurmuş.Golünü vermemiş ne maç oynanırken ne maç sonu kimsenin umrunda değil.Namus şereften yoksun o taraftarların yaptıklarına girmiyorum bile.
Bunların bu kadar ilgiyide sevgiyide hakettiklerini düşünmüyorum. Bu durum şimdi olmadı daha öncede böyleydi.

Şu adamların ağzına laf verdiriyorsunuz ya yazıklar olsun.

Safi mamalamış zaten bunları şikecilere karşı nasıl oynayacaklarını göreceğiz

Geri
Üst Alt