⚽ SL 25/26 H:12 | Kocaelispor 1-0 Galatasaray | MS | 9 Kasım | beIN Sports 1

Umutun dediği doğru aslında anı yaşamak onun kıymetini bilmek lazım

Yeniliyoruz şmp olur muyuz endişesi
Yeniyoz acaba fbye yakalanır mıyız şüphesi
Lig bitiyo gelecek sezon nolacak düşüncesi

Hep geleceği düşünüp endişe etmekten anın tadını alamıyoruz

kanatlar akmıyor icardi bitik lemina-torerria yorgun yani şu maç bağıra bağıra puan kaybı geldi buralarda hocalık meziyeti devreye girmeli

bizi ligde yenen kendini ilah sanabilir kocaelinin paylaşımlarında bir şey yok

ŞL tablosunda yerimiz belli, ligde yenildiğimiz maçların sayısı belli

bizi yenen anadolu ekibi şampiyon olmuş gibi kutlar normal şeyler bunlar

yalnız maç sonu şinanay eşliğinde küfür şerefsizliktir adiliktir

Haluk Yürekli: "Çok net söylüyorum, Okan Hoca ve oyuncular bu maça hiç motive olmamış. Tek hedefin Şampiyonlar Ligi olursa ve Süper Lig'i önemsemezsen, ligi kazanan takım Şampiyonlar Ligi'ne gider. Sen de maçları evden izlersin!"

Haluk Yürekli: "Çok net söylüyorum, Okan Hoca ve oyuncular bu maça hiç motive olmamış. Tek hedefin Şampiyonlar Ligi olursa ve Süper Lig'i önemsemezsen, ligi kazanan takım Şampiyonlar Ligi'ne gider. Sen de maçları evden izlersin!"
geçen okan hoca icardi-osimhen'i oynatacak formülü bulsun diyordu yarmasın ya al gördün formülü

Şu herifin futbol yorumlarını taşımayın ya bir halttan anladığı yok

kadromuz çok atlet ve patlayıcı bu sezon ama teknik açıdan zayıf kalıyor, ilkay ve yunus olmayınca iyice tavan yapıyor bu durum

jacobs ve singo yerine eren ve sallai anadolu takımlarına karşı daha faydalı olabilir pas oyununda daha etkililer fiziksel olarak da kötü değiller zaten

Maçtaydım. Yoğun gürültü ve sanırım sinir, stres hasebiynen başım çatlıyordu maçtan sonra. Eve gelip vurup kafayı yattım. Şunu söyleyebilirim, sonuna kadar hak edilmiş bir mağlubiyet. Osimhen dahil kimseyi beğenmedim. Barış ve Icardi'ye sallamak kolay olan diye Osimhen'den çiziyorum çizgiyi. Tüm takım kötüyse de kızılması gereken kişinin hoca olduğunu düşünüyorum. Kafa olarak hiç hazırlayamamış takımı. Ligin boyu uzun, yolda bunlar da olur ama krediyi çabuk harcadık o üzücü. Sezonun rotasını yine Kadıköy deplasmanı çizecek.

Kocaeli son maçımızda Skibbe'yi göndermişti, yine bir işaret fişeği yakmamıştır diye umut etmek isterim ama şu yenilgi anormal derecede kötü oldu. Kabul edilebilir bir yenilgi asla değil. Kadıköy galibiyeti olmazsa tuhaf bir hal alabilir herşey.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçen okan hoca icardi-osimhen'i oynatacak formülü bulsun diyordu yarmasın ya al gördün formülü
Haluk denen arkadaş boş konuşmanın mucidi resmen. O kadar çok şey söylüyor ki dinlemesi bile adamı yoruyor.

Karşımızda kim olursa olsun çift forvet oynamamalıyız. Ne zaman çift forvet oynasak oyun olarak çok ezildik, Tottenham maçı motivasyon olarak ayrı bir yerdeydik o yüzden yendik ama Young Boys, geçen seneki iç saha BJK (2 duran top golüyle yendik ama berbattık) vs. iki forvet bizim takımda olmuyor.

Bir diğer eleştiri de kanattaki oyunculara. Bu sezon ara ara Barış da Sane de çok iyi oynadılar ama ortalama performansları cidden çok düşük. Diğer takımların en etkili isimleri kanat oyuncularıyken bizde hepsi el freni. Özellikle Barış apayrı bir el freni.

Rams Park'da penaltı olursa Uğurcan kullanmalı bunlara 5 atmazsak bize yazıklar olsun

maçı kocaeli tribününde aralarında izledim. Maç boyunca o kadar küfürler ettilerki özellikle bizim tarftarlara dönüp fet*cüler diye bağırmaları aynı şekil ağır küfürler etmeleri çok zoruma gitti kendimi zor tuttum gözümde bir anadolu klübü imajı tamamen silindi. Kocaelide fenerin kayığına binmiş şakşakçılığını yapmaya başlamış. İkinci yarı bunlara en güzel şekilde hesap sormazsak bizede yazıklar olsun. İnşallah geldikleri amatöre kadar geri dönerler.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt