- 24 Temmuz 2021
- 16.584
- 6.585
- 663
Baris penaltı verilmedi
Sallai genclerli oyuncu kırmızı kart verilmedi
Singo umarim haftaya yetişir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaten.Puan kaybı çok çok daha büyük bir kayıp olurdu.
2 gün önce Yusuf Demir, Ahmet Kutucu ile oynanıyordu maalesef.2 gün önce milli maçta adamların içinden geçti, heleki deplasmanda mı oynamayacak? Katılıyorum bugün kötüydü ama tamda derbi deplasmanında oynayacak adam bu.
Evet kirmiziyi hepten unuttuk sallain pozisyonunu konusurken.Baris penaltı verilmedi
Adam yokki başka zaten. Bizim seçme ihtimalimiz yok2 gün önce milli maçta adamların içinden geçti, heleki deplasmanda mı oynamayacak? Katılıyorum bugün kötüydü ama tamda derbi deplasmanında oynayacak adam bu.
Arda nın nesini beğendin tam olarak pas bile atamadı.Ömrümden ömür giden bir maç. Ama 3 puanı cebime koyarken Kutucu ve Yusuf gibi 2 vitaminsize çizik atıldı. Günay, Uğurcan'a anca getir götür yapar artık. Kazımcan şaşırttı, ısiattı. Arda'yı beğendim. Çok sakat verdik, inşallah ciddi değildirler. Önümüze bakıyoruz.
Aynençifte standarta görüntülerle açıklama yapılmalı
2 gün önce milli maçta adamların içinden geçti, heleki deplasmanda mı oynamayacak? Katılıyorum bugün kötüydü ama tamda derbi deplasmanında oynayacak adam bu.
İlkay'a verdiği pas acemiceydi. Onun dışında sen neyini beğenmedin?Arda nın nesini beğendin tam olarak pas bile atamadı.