⚽ SL 25/26 H:13 | Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Kasım | beIN Sports 1

1763839351485.webp

Sallain pozisyonu okadar agirki birak kirmiziyi resmen suc. Heleki hakemlerin yaptigi dahada suc. Okadar agir pozisyonlarda kirmizi verilmiyorsa oyuncular agir sakatliklar yasayabilir. Birdaki maca rakipler ayni devam, nasilsa hakemler göz yumuyor GSe gelince. Artik bunun önüne gecilmeli.

Şunu kabul edelim arkadaşlar, takım kadro değeri ile oynadığımız oyunun kalitesi bire bir zıt. Bu kadroyu bu kadar kötü kullanmak da gerçekten marifet istiyor hocamız sağolsun bunu başarabiliyor. Ben önümüzdeki iki maçtan da gram umutlu değilim çünkü karşımızda, güçsüz gençler gibi takım olmayacak. Emin olun maç 5 dakika daha oynansa bu maç berabere biterdi. O derece bitik ve ne oynadığını bilmez haldeydik. Bununda bir numaralı sorumlusu hocadır. Kendisine güvenim sıfır değil eksidir. Hep şansı yaver gitti 3 yıldır ama artık yolun sonu geldi kendisi için. Onu kurtaracak topçuda kalmadı sakatlık belası yüzünden.

Giriş:
Takımın ayarı bozuktu maç başında.Solda Sallai, forvette Bariş olmadı.
Lemina çıkıp Yusuf girince iyice dağıldık. Panik oyunu oynadık.
Singo çıkıp Sallai beke, Bariş sola İcardi forvete geçince pozisyon bulmaya başladık.

Gelişme:
Yusuf tekrardan çikip İlkay girince oyun oturdu ve bir anda 3-1'e getirdik.
Rakip de 10 kişi kalınca aslında maç bitiyordu kiiii...
Bir anlık konsantrasyon kaybı, kaleci ve defans seyretmesi ile 3-2 oldu.

Sonuç:
Sonra oturan oyunu Torera'yı korumak adına yanında Bariş'ı da çıkararak tekrardan bozduk. Çünkü Sallai'yi verimsiz olduğu sol açığa, 2. Yusuf Demir Kutucu'yu da oyuna aldık.

Diken üstünde maç izlerken Sallai de alakasız yerde atıldı, eldeki bulgurdan da olduk.
Yalnız 3 puan ve Kazımcan kazandık. (Oynamayanlar örnek alsın.)
2 sakatlıktan 1 kırmızıdan oyuncu kaybettik.
Önemli maçlar öncesi extra yorulduk.

Çıkarılacak Dersler:
Rotasyon eksik, 2 kontenjan kullanmamak fecaat!
Elde olanlar da aslında yokmuş(Yusuf, Kutucu,Arda,Günay..)
Yedek stoper, orta saha, kanat ve forvet lazım.

Sampiyon olunca basit falan deyip küçümseyenler, onemli olan Avrupa'da basari diyenler simdi Fenerbahce maci icin cok kritik falan diye yazıyor. Hayir, Fenerbahce maci kritik falan degil; kritik olan mac USG maci. Okan Hoca Avrupa macini sizden daha önemsediği icin Ilkay'i riske etmeyip Yusuf'u oyuna aldi, Baris ve Torreira'yi oyundan cikardi.
Bu kadar eksik oyuncuyla milli ara sonrası ve Avrupa maci oncesi oynanan oyun gayet yeterliydi, basit goller yediğimiz icin kolay gecmedi.

Ömrümden ömür giden bir maç. Ama 3 puanı cebime koyarken Kutucu ve Yusuf gibi 2 vitaminsize çizik atıldı. Günay, Uğurcan'a anca getir götür yapar artık. Kazımcan şaşırttı, ısiattı. Arda'yı beğendim. Çok sakat verdik, inşallah ciddi değildirler. Önümüze bakıyoruz.

Ömrümden ömür giden bir maç. Ama 3 puanı cebime koyarken Kutucu ve Yusuf gibi 2 vitaminsize çizik atıldı. Günay, Uğurcan'a anca getir götür yapar artık. Kazımcan şaşırttı, ısiattı. Arda'yı beğendim. Çok sakat verdik, inşallah ciddi değildirler. Önümüze bakıyoruz.
Arda nın nesini beğendin tam olarak pas bile atamadı.

2 gün önce milli maçta adamların içinden geçti, heleki deplasmanda mı oynamayacak? Katılıyorum bugün kötüydü ama tamda derbi deplasmanında oynayacak adam bu.

Hanousek’i bi gecsin de hele. Genclerbirligi Sane’nin ayagina top geldiginde rahatladi bugun. Her aldigi topu kaptirdi. Haftaya muhtemelen Singo da yok Sallai zaten yok. Arkasindan gelecek kimse de olmayacak bek pozisyonunda ve dagitacaklar bizi ordan. Bu herifin top kayiplarindan verecegimiz kontralari dusunmek bile istemiyorum simdiden.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt