⚽ SL 25/26 H:13 | Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Kasım | beIN Sports 1

Osimhen ve Lemina muhakkak dönmeli.

Singo o kadar önemli değil diyeceğim de Sallai de yok.

En kötü dönemde en eksik hale geldik.

TFF de haksız yere ceza kesti Eren’e tam hesaplayıp dönemini.

1 ay önce verseler Eren dönerdi.

Bunlar bunu bile hesap ediyor

Osimhen ve Lemina muhakkak dönmeli.

Singo o kadar önemli değil diyeceğim de Sallai de yok.

En kötü dönemde en eksik hale geldik.

TFF de haksız yere ceza kesti Eren’e tam hesaplayıp dönemini.

1 ay önce verseler Eren dönerdi.

Bunlar bunu bile hesap ediyor
Osi ve lemina dönecek gibi gözüküyor ama esas önemli nokta ucl maçında oyuncular nekadar zorlayacak kendilerini yada kontrollü olup derbiyimi düşünecek
Derbiyi unutup oynarlarsa teyzesi avuclayabiliriz

Cok kritik bir galibiyet. Kotu oynarken, eksik kadro ile burda puan vermemek kredi kazandiriyor. FB macinda beraberlik cok iyi olur bizim adimiza, galibiyet zaten muhtesem. Sallai'nin kirmizi karti bizi cok kotu etkiledi, sag bekimiz yok resmen. Ama bir anda ekip 50-65 arasi reset oldu ve maci bitirdi. Icardi'nin klas golu da bir kenara yazarim, tamam ağır ama bitirici olmanin onemi de boyle gozukuyor.

Kazimcan'a da helal olsun, o kadar mac oynamadan sonra bu tarz performans gostermesi ve fit olmasi takdir edilecek bir konu.

Osi ve lemina dönecek gibi gözüküyor ama esas önemli nokta ucl maçında oyuncular nekadar zorlayacak kendilerini yada kontrollü olup derbiyimi düşünecek
Derbiyi unutup oynarlarsa teyzesi avuclayabiliriz

USG maçını bir zahmet İcardi ile Sane aldırsın.

Fb maçında Barış, Osimhen ve Lemina sprintleri şart.

Ee o zaman u19 la çıkalım sahaya böyle maçlar garantiyse
Yok yani eksik yazdım hatta epeydir söylediğim şey bugun mac icinde de söyledim Eray bizim epeydir 1.sorunumuz fizik veya sakatliklar degil ,biraz prof spor yapmış insan daha net anlar ,mental olarak iyi durumda değiliz hem hoca hem oyuncular
Mental olarak guclu olan adam berbat fiziğiyle 1 tane extra top çalar extra sprint atar
Yani hoca ne yapıp edip takimi mental olarak toparlamali gerisi gelir ama yoksa mental çöküntü sürerse 2.lig takımından bile ürkeriz

Bu arada icardinin attığı gol yine birinci sinif
O topu gelişine hiç havalandırmadan kapatarak darbeli vurmak çok zor iş futbol oynayan anca anlar
O topa kapatamazsan tacada gider tribüne de gider

Bugün ki hakem yönetimi resmen gözdağı
Ben pek hakem konuşmam ama sallai ye yapılan kırmızı değilse nedir adamın ayağı kirilirdi

Barışa yapilanda penaltı bakmadılar bile
Bu hakem olayları 4 senedir hep var ali varken daha pis seyleride gördük ama şunu unutuyoruz bizim ligte sahada zayifsan eger hakemlerde 1 tekme vurabiliyor ama sen sahada gucluysen o zaman onlarda bir noktada pes ediyor ,biz saha icinde akıl almaz şekilde cok gevsegiz yani lig icin diyorum bunu ucldeki olan oyunu konsantreyi savaşı 1 tane bile lig maçında göstermedik, bizim tanıdığımız okan hoca yemez içmez fener derbisini ucl maci gibi oynatır hazırlar takimi ,4 senedir hiçbir Kadıköy macina favori gitmedik aksine kotu durumda gittik ama bu adam berkanla barisla filan çıkarak bile ucl maci gibi oynatti yani fener dergisinde hocadan reaksiyon bekliyorum, ucl umurumda bile degil
Derbide hocanın vereceği reaksiyon mayıs ayına az cok bize gosterecek

Bu hakem olayları 4 senedir hep var ali varken daha pis seyleride gördük ama şunu unutuyoruz bizim ligte sahada zayifsan eger hakemlerde 1 tekme vurabiliyor ama sen sahada gucluysen o zaman onlarda bir noktada pes ediyor ,biz saha icinde akıl almaz şekilde cok gevsegiz yani lig icin diyorum bunu ucldeki olan oyunu konsantreyi savaşı 1 tane bile lig maçında göstermedik, bizim tanıdığımız okan hoca yemez içmez fener derbisini ucl maci gibi oynatır hazırlar takimi ,4 senedir hiçbir Kadıköy macina favori gitmedik aksine kotu durumda gittik ama bu adam berkanla barisla filan çıkarak bile ucl maci gibi oynatti yani fener dergisinde hocadan reaksiyon bekliyorum, ucl umurumda bile degil
Derbide hocanın vereceği reaksiyon mayıs ayına az cok bize gosterecek
Halim neyle oynatacak elinde malzeme yok
Kazimcan kaan filan mı ? Sallai de yok kutucu mu oynucak icardiye guvenirse zaten delik deşik oluruz

Sevgili Okan hocan Kadıköy e hep rakibinden iyi kadrolar ile gitti rakibin favori olma nedeni geçmişteki serileri
İlk defa rakibinden daha kotu bir kadro ile gidiyorsun bak gor Okan hocani nasıl darmadağın ediyorlar tek şansı singo ve osimhenin yetismesi

Halim neyle oynatacak elinde malzeme yok
Kazimcan kaan filan mı ? Sallai de yok kutucu mu oynucak icardiye guvenirse zaten delik deşik oluruz

Sevgili Okan hocan Kadıköy e hep rakibinden iyi kadrolar ile gitti rakibin favori olma nedeni geçmişteki serileri
İlk defa rakibinden daha kotu bir kadro ile gidiyorsun bak gor Okan hocani nasıl darmadağın ediyorlar tek şansı singo ve osimhenin yetismesi
Son 4 yılı yani okan hoca donemi Kadıköy maçlarını konuşursak daha iyi kadrolarlw gittigimize katılmıyorum ve istisnasiz her Kadıköy maci oncesi onlar formda bizse bugun gibi berbat durumdaydik hatta gecen istifa söylemleri doluydu
Singo yetişmez deniyor ki o adamdan cok verim alamiyacaz diye düşünüyorum sprint attıkça hep tedirgin
Osi ve lemina olacak bence hatta yunus bile yedeklerde olursa şaşırmam
Sağ bek yetisirse kaan olur
Derbi olaylarında konsantre iyi kadrodan cok daha önemli bence kim daha konsantreyse diğer takimi kitler ,bizde osi oynar ama bitiricilik duzelirmi pozisyona girip atamıyoruz bu cok can sıkıcı

Son 4 yılı yani okan hoca donemi Kadıköy maçlarını konuşursak daha iyi kadrolarlw gittigimize katılmıyorum ve istisnasiz her Kadıköy maci oncesi onlar formda bizse bugun gibi berbat durumdaydik hatta gecen istifa söylemleri doluydu
Singo yetişmez deniyor ki o adamdan cok verim alamiyacaz diye düşünüyorum sprint attıkça hep tedirgin
Osi ve lemina olacak bence hatta yunus bile yedeklerde olursa şaşırmam
Sağ bek yetisirse kaan olur
Derbi olaylarında konsantre iyi kadrodan cok daha önemli bence kim daha konsantreyse diğer takimi kitler ,bizde osi oynar ama bitiricilik duzelirmi pozisyona girip atamıyoruz bu cok can sıkıcı
Bence kadromuz 4 senedir fenerden fersah fersah önde eğer osimhen ve Lemina yetisse dahi akturkoglu karşısında Kaan çok pozisyon verir sallai atilmasa iyiydi

Ozaman kazanma şansımız olur zaten futbol garip oyun normal şartlarda oynanmiyor.
15 dkda fenerden biri atılır maç tamamen değişir
Birazda kader kısmet

bu akşam kime sövüp banlanacaksın

Sovecegimi dusunmuyorum

ulan :asd:

1763850145563.webp

agzina kirdigimin cocuklari
Ulan aynı pozisyon arkadaş.Üç dört sezondur hakem rezillikleri bitmiyor.
medyadaki onursuz yalama yorumcuların bir tarafına girsin bu pozisyonlar.
Her sene ittirilen bir şerefsiz rakip her sene hakemlere karşıda oynuyoruz.
Ulan bir kişide ne oluyor demiyor.
Soktuğumun ülke fıutbolundan nefret ettirdiler.Sırf bu yüzden bu hacıosman denen şerefsiz yüzünden bu medyadaki yalamalar yüzünden milli takımın dünya kupasına gitmesini istemeyecek duruma geldim.

Yeter arkadaş yeter yahu.En sonunda delirtecekler taraftarı büyük olaylar çıkacak.

Geri
Üst Alt