⚽ SL 25/26 H:13 | Galatasaray 3-2 Gençlerbirliği | MS | 22 Kasım | beIN Sports 1

Maçın hakemi ve VAR hakemleri bugün müthiş operasyon çektiler, Gençlerbirliği de sahaya net olarak topçuları sakatlamaya çıkmıştı, 3-1 iken Göktan'ı oyundan atmadı, VAR incelemesi bile olmadı, sonra gitti bir de son saniye Sallai'yi atıp uzatmanın üzerine de 4 dakika daha oynattı. Fb maçına daha da eksilterek yollamayı başardılar, muhtemel yenilgi için tüm ortam hazırlandı. Tabi bizim pamuk prenses yönetim bön bön bakar ancak, ağzımıza ettiler en ufak bir etkileri dahi olmaz bu operasyona.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günün anlam ve önemi itibarı ile
1763838820221.webp

Sane haftaya oynarsa fb macinda gecmis olsun. Hayatimda bu aksamki kadar kotu top oynayan aldigi butun toplari kaptiran 3’e 1 gidilen pozisyonda bile yanindaki adama pas veremeyen birini görmedim. Her mac daha iyi olur diye bekledik de bi bok olmaz bu heriften. Umarim yanilirim da sezon sonu nasil gondeririz diye dusunecek duruma gelmeyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sallai'nin yaptığı hareketin aynısını Asensio da yaptı geçen hafta. Ayıptır ya ayıptır. Bu kadar göstere göstere yapmayın bari. Sallai'ye yapılan hareket kırmızı. Gençlerli oyuncu elle oynuyor o da penaltı ama verilmiyor. Ajax maçında aynı pozisyonda penaltı verildi. Bu hakemler bu federasyon net olarak çobanispor'un maşasıdır. Zaten bunlar ligde kırılmadıysa federasyona ve hakemlere dua etsinler. Hakem ve federasyon eli ile yarışa ortak edildiler. Çobaniyi stadyumlarına sponsor yapıp ihanet sürecine de ortak oldular, oradan da güzel destek alıyorlar belli. Ama başımızda başkan yok yönetim yok maalesef. Bu Galatasaray düşmanları ile savaş verebilecek bir tane adam yok yönetimde. Erden Timur'un da başını yediler, kendileri sus pus.

Hocaya gelince.... Şimdi bu yaptığın hocalık mı oldu sayın hocam? Ne demiştin; Bu kadro gayet yeterli bir kadro.... Al sana yeterli kadro. Ölmüş bitmiş Gençlerbirliği'nden rakip 10 kişiyken gol yedin. Maçı zora soktun. Kabustan uyandık derken tekrar kabusa uyuduk. Şans eseri galip geldik. USG ve Fener maçlarında dananın kuyruğu kopacak. Çıkamaz denilen birçok krizden çıktın, bakalım bundan çıkabilecek misin göreceğiz. Umarım çıkarsın.

Sane haftaya oynarsa fb macinda gecmis olsun. Hayatimda bu aksamki kadar kotu top oynayan aldigi butun toplari kaptiran 3’e 1 gidilen pozisyonda bile yanindaki adama pas veremeyen birini görmedim. Her mac daha iyi olur diye bekledik de bi bok olmaz bu heriften. Umarim yanilirim da sezon sonu nasil gondeririz diye dusunecek duruma gelmeyiz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 gün önce milli maçta adamların içinden geçti, heleki deplasmanda mı oynamayacak? Katılıyorum bugün kötüydü ama tamda derbi deplasmanında oynayacak adam bu.

Sallaiyin kirmizi yemesinde hocanin katkisi büyük. Sallai sag bekte yine en iyi oynayan oyuncuken öne cekiyorsun tekrardan. Bu bi marifetmi sürekli oyuncalarin yerini degistirmek. Oyunu okuyamiyomusunuz? sallai sahanin en iyisiken baska yere cekiyorsun adami.

Takımda bek kalmadı mecbur üçlü çıkıcaz haftaya çok sıkıntılı olucak ama derbiyi yeneceğiz bence

Sakat olmayan kalmasın yarışması düzenleyen ekibimizi tebrik ederim. USG maçında da takımın diğer yarısı sakatlanır Fener maçına PAF takımla çıkarız gibi.

💯

Koray Gök: "Ben bu maç Galatasaray oyuncuları kimlerdir onu gördüm. İlkay'ı gördüm, Icardi'yi gördüm ama Ahmed Kutucu ile Yusuf Demir'in Galatasaray'da ne işi var? Sara da öyle. Galatasaray'ın devre arasında 1-2 oyuncuyla yollarını ayırıp baby Lemina falan değil, direkt Lemina alması lazım."

Bir şekilde devre arasına kendimizi lider atıp 3 tane fişek gibi yabancı ve 1 yerli alınmalı kaliteli.

Transfer dışında yönetim de uyanıp saha dışında ki aleni düşmanlığa dur demeli.

Bu ne böyle ya.

2021-2022 operasyonu yapılıyor 3 haftadır

Geri
Üst Alt