⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Olabilecek en zayıf halimizle bizi Kadıköy'e taşıdılar. Sağ bek yok, önemli adamlar ya sakat ya da sakatlıktan tam çıkmadan oynamak durumunda olacak, Sallai, Eren cezalı, formsuz oyuncular yoğunlukta, Yasin Kol'u da hakem olarak verirler, tüm kozlarını oynamış olurlar.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Singo sakatlandı sallainin de karti denk geldi. Cezali. Kaan oynar mı yetişir mi ya da singo yetişir mi ki

Hani lig önemsizdi ya avrupa maçı için post bile yok derbiye post yağıyor sizi hinzirlar sizi

Forumun yüzde 90 nı sokayım ligine diyordu kocaeli maçından sonra hocanın anasına sövmedikleri kaldı, ne oldu hani önemsizdi yav? cL de ne güzel gidiyoruz işte sıkıntı ne harbiden bende çözemedim?

3lü oynayamıyoruz maalesef geçelim o işi

eldekilerle bir şekil 4lü çıkacaz işte

bizimkiler çok maç seçtiği için kestirmek zor skoru

Şunlarda yöneticiyim diye ortalıkta geziyor. Bunlar mı Galatasaray 'in hakkını savunacak? İbrahim başkana güveniyormuş!

Olabilecek en zayıf halimizle bizi Kadıköy'e taşıdılar. Sağ bek yok, önemli adamlar ya sakat ya da sakatlıktan tam çıkmadan oynamak durumunda olacak, Sallai, Eren cezalı, formsuz oyuncular yoğunlukta, Yasin Kol'u da hakem olarak verirler, tüm kozlarını oynamış olurlar.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ve yine yenilmeyiz bence

Karaları bağlamıyorum ben asla en kötü ihtimal berabere biter

Şartlar ne olursa olsun orta sahada Lemina-Torreira ikilisinin asla bozulmaması gerekiyor. Bu maç Lemina'yı sağa bek yapmak vb gibi çözümler işleyen ve sağlam yerini bozmana sebep olacaktır. Elde sağ bekte kullanabileceğimiz (Barış asla kullanılmamalı, direkt sol kanat forvetimiz) Kazımcan ve Arda Ünyay var gibi duruyor. Bu nedenle Kaan'ı maça yetiştirmeye çalışacaklardır. Eğer Singo yetişirse de kanadı kullanmayacaktır, stoper gibi takılır maçta.

Okan hoca en kötü ihtimalle fantastik bir deneme yapar geçer. Sara'yı sahte bek gibi kullanabilir.

Besiktas Trabzon yenemedik, "buyuk mac" galibiyetimiz ligde yok..
Ustune kocaeli yenilgisi adamlari zaten yeterince gaza getirdi.

Yenemiyorsak yenilmemek sart.

Hakemlerin ne haltlar yiyecegini gorecegiz.

USG maci benim icin daha onemli ama acikcasi. O maci almadan dusunmeye gerek yok.

Olabilecek en zayıf halimizle orda olacağız aynı zamanda hakem ve var faktörünü de eklersek biz 11 onlar 13 kişi olarak mücadele edecek. Bu ortamda beraberlik kötünün iyisi olur. Normal şartlarda kesinlikle beraberlik bile kabul etmezdim bu şeref yoksunlarına karşı ama gerçekten çok ballılar bu dönemde

Kadro kuramıyoruz bu maça şaka gibi ama gerçek

Neden 4 yabancı kontenjanı boş kaldı hala anlamak mümkün değil

Uğurcan

Barış Davi Apo Kazımcan

Torreira Sara

İlkay

Sane Jakobs

İcardi

Yedek kulübesi boş gidelim bu maça
Eğer Jakobs ta oynayamazsa mahvolduk Ahmed kutucu ile çıkacağız.
Bizi düşürdükleri duruma bakın Allahtan Okan hoca’nın morali bozulmasına rağmen zorla ilkayı leminayı falan aldırdı bu taraftar

Geri
Üst Alt