Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen de iyiyim diyordu ya o işler öyle olmuyor.
Açıkçası Osimhen de oynayacakOsimhen de iyiyim diyordu ya o işler öyle olmuyor.
Oynar umarım da iyi çıkmadı yani. Oynasa da en fazla yarım saat oynarAçıkçası Osimhen de oynayacak
2 maçı kazanıp Samsunspor maçında puan kaybedersek şu şekle döneriz.Okan hoca USG ve bu maçlardan 3 puan cıkarttsın sezon sonuna kadar asla hakkında konusmam.
2 maçı kazanıp Samsunspor maçında puan kaybedersek
Sara kanat olursa Semedo resmen domine eder orada güreş yapmamız lazım Barış sol kanat iyidir hem Semedo biraz sıkıntılı oyun aklı zayıf Barış arkasına çok fazla sarkabilir Plzen maçı bunu net gösterdi.Uğurcan
Barış Sanchez Abdul Kazım
Lemina Torreira
Sane İlkay Sara
Osi? (Icardi)
Bence bu bayağı mantıklı Barış-Sane vs Kerem/Levent Mercan atak yönü devamlı burası olmalı
Tabiki yenebilir fener ihtimal de yüksek ama öyle free win falan olacağını düşünmüyorum.yaparsa biz
rize ters takım 5de yiyebilir kazanadabilir ali sowe gününde olması lazımTabiki yenebilir fener ihtimal de yüksek ama öyle free win falan olacağını düşünmüyorum.
Rize nin puan alması sürpriz değil bence.
Doğru, gerci 8jk maçını ben kazandık sayıyorum oyun mücadele hersey vardı kırmızı yedikBu sene derbi karnesi iyi başlamadı ama
İki derbiyi de evimizde kazanamadık
FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi