⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Sakatlık ,cezalı, formsuzluk, rakibin gaza gelmisligi ile birlikte tüm yıldızlar hizaya girdi

Net şekilde koyacağız kalkmış biryerlerine

Mevcut durum gayet kötü.

Sallai, Metehan ve Eren kesin olarak yok.

Kaan, Berkan ve Yunus'un sakatlik raporlarina göre oynama ihtimali yok denecek kadar az.

Singo, Jakobs, Lemina ve Osimhen'in durumu belirsiz. Daha bugün ikisi oyundan cikti, Jakobs mac kadrosunda yoktu. Osimhen de bir ihtimal igneyle oynatilir oynarsa.

İnşallah hiçbiri oynamaz da ben demiştim mastürbasyonu yaparsın rahat rahat

Fb de bir halt yok ama biz onlardan daha da bitiğiz. Ayrıca takımın yarısı sakat. O yüzden beklentiye girmemek lazım bu maç için

Onu yıllardır diyorum ama onu oyuncu özelinde degil Afrika'daki kupa dahil butun rezillikler icin diyorum
Genel olarak bu Afrika'daki oyuncularin saçma sapan yaptigi sert müdahaleler ve gariplikler bariz ama son sakatlık direkt osimhenin kendi halt yemesi ya

Onu yıllardır diyorum ama onu oyuncu özelinde degil Afrika'daki kupa dahil butun rezillikler icin diyorum
Afrikada doğanların suçu ne Halim? Aslanlar zebralar zurafalar kıtada geziyor diye adamlarin ne suçu var ayıp ediyorsun. Kimse ana babasini secemedigi gibi milletini de secemiyor doğarken

Sağ bekte Kaan oynasın bile diyemiyoruz. Durum o kadar vahim

Birer puan paylaşılsın, olaysız dağılalım maçı.
allah deriz

14310.jpg

sağ beklerden birini yetiştirek de yenilmeyiz allahın izniyle

ardayla mardayla sıkıntı olabilir
Sağ beklerden biri dediğin kim? Kaansa gitgide bitik bir hale geldi. Kerem karşısında büyük handikap olur. Singo'nun 2 maçı da kaçıracağını düşünüyorum. Kaliteli ama kronik birini itelemişler jakobstaki gibi.

Sağ beklerden biri dediğin kim? Kaansa gitgide bitik bir hale geldi. Kerem karşısında büyük handikap olur. Singo'nun 2 maçı da kaçıracağını düşünüyorum. Kaliteli ama kronik birini itelemişler jakobstaki gibi.
kaan da yetişse ok

kadıköyde iyi oynuyor zaten temkinli bir oyun oynarız çok sırıtmaz

singonun keşke tek problemi sakatlanması olsaydı, 30luk falan bi adam asla değil tsnin sağ bekinden totalde daha iyi topçu mu hiç emin değilim

Geri
Üst Alt