Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eray mevzu osi singo değil başkasıda olsa aynı şeyi söylerim oyunculara yatırım yapıyorsak oynamasi icin surekli sakatlık yaşadıkça emin ol tribunlerde benzer tepkiyi gösterirBu irkciya bu forumda ne zaman ceza verilecek
Yunus demek istemisşin de yinede Yusuf yazınca bi elim ayağıma titreme geliyor.osimhen ve yusuf yetişme ihtimali olan futbolcular lemina ve singonun durumu daha kritik İnşallah bir şekilde alırız maçı sonrası o ivmeyle devre arasına atarız kendimizi bu sefer okan hoca kadrom çok kalabalık malabalık demez herhalde

yuh.Beraberlik verin çıkmayalım
Ya birak dostum burda afrika maçında gelip zebralar zurafalar vs irkcilik yapıyorsun şimdi ne diyorsun biraz sözünün eri ol.Eray mevzu osi singo değil başkasıda olsa aynı şeyi söylerim oyunculara yatırım yapıyorsak oynamasi icin surekli sakatlık yaşadıkça emin ol tribunlerde benzer tepkiyi gösterir
Beraberlik verin çıkmayalım
.Ya birak dostum burda afrika maçında gelip zebralar zurafalar vs irkcilik yapıyorsun şimdi ne diyorsun biraz sözünün eri ol.
Çok eksik var çok.Hucum gücümüz yarı yarıya düştü barış bek falan olabilirBaşka bir Galatasaray görürüz rahat ol.
Oğlum sen Halim misin? 2 hesabin mi ifsa oldu şuanda? Ben halime diyorum sana noluyorBir tane ırkçılık yaptığımı göster daha yazmayacağım.
Asıl bu iftirayı atıyorsan kanıtlamazsan adam değilsin.