⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Abi Arda'yı sağ bekte izlemediniz mi bu akşam, beden oraya yazıp duruyorsunuz? Barış oynasın daha iyi.

Ne taktikleri var ne bir sey. Kendi ayagimiza sikmazsak hakem karissa bile en az bir ouan aliriz. Rahat olmasi gereken biziz. Gergin olan her zamanki gibi karikoylu irkcilar.

osimhen ve yusuf yetişme ihtimali olan futbolcular lemina ve singonun durumu daha kritik İnşallah bir şekilde alırız maçı sonrası o ivmeyle devre arasına atarız kendimizi bu sefer okan hoca kadrom çok kalabalık malabalık demez herhalde

Arda'yı oynatmam fiziken iyi olabilir ama kullandığı taç bile ciddi hatalıydı ya da verkaç'a girmemesi gereken yerde o dakikada verkaç yapmaya çalışmasıda saçmaydı tecrübeli olsa tamam ama Ozan Kabak bile kaç defa penaltı yaptırmıştı daha erken.

osimhen ve yusuf yetişme ihtimali olan futbolcular lemina ve singonun durumu daha kritik İnşallah bir şekilde alırız maçı sonrası o ivmeyle devre arasına atarız kendimizi bu sefer okan hoca kadrom çok kalabalık malabalık demez herhalde
Yunus demek istemisşin de yinede Yusuf yazınca bi elim ayağıma titreme geliyor. :asd:

Eray mevzu osi singo değil başkasıda olsa aynı şeyi söylerim oyunculara yatırım yapıyorsak oynamasi icin surekli sakatlık yaşadıkça emin ol tribunlerde benzer tepkiyi gösterir
Ya birak dostum burda afrika maçında gelip zebralar zurafalar vs irkcilik yapıyorsun şimdi ne diyorsun biraz sözünün eri ol.

Eksiklerin hiçbiri dönmezse mahvolduk demektir. Sezonun en "eksik" maçına Fb deplasmanında çıkmak büyük şanssızlık.

Futbolcu kalmadı elimizde. Arda unyay defans oynayıp sanchez orta saha oynamalı terside olabilir

Jakobsun pek bir şeyi olduğunu sanmıyorum o sebeple:

Uğurcan
Arda Davinson Apo Jakobs
Torreira Sara İlkay
Sane Icardi Barış
Ya da Yunus form tutarsa sağ bek barış sol kanat yunus

En fazla eksiğimizin olduğu döneme denk gelmesi büyük talihsizlik oldu ya

Nşa basıp geçerdik

Singo veya kaandan birinin oynaması lazım

Singo'yu ve Osimhen'i iğneyle falan oynatsınlar bıktım bunların sakatlıklarından daha kötü sakatlanıyorlarsa da sakatlansınlar ve gitmesinler Milli takıma falan. Başlarım böyle işe Milli takıma oyuncu hazırlama yeri mi burası.

Geri
Üst Alt