⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Uğurcan
Barış Sanchez Abdul Kazım
Lemina Torreira
Sane İlkay Sara
Osi? (Icardi)

Bence bu bayağı mantıklı Barış-Sane vs Kerem/Levent Mercan atak yönü devamlı burası olmalı

Sağ bek harici kadromuz gayet yeterli. sağ bekte de jakobs, sol bek kazımcan riskine girebiliriz. osimhen, lemina falan yetişir bence. ilkay da döndü.

2 maçı kazanıp Samsunspor maçında puan kaybedersek

Şu şekil çıkarız ortaya
1763841358351.webp

Uğurcan
Barış Sanchez Abdul Kazım
Lemina Torreira
Sane İlkay Sara
Osi? (Icardi)

Bence bu bayağı mantıklı Barış-Sane vs Kerem/Levent Mercan atak yönü devamlı burası olmalı
Sara kanat olursa Semedo resmen domine eder orada güreş yapmamız lazım Barış sol kanat iyidir hem Semedo biraz sıkıntılı oyun aklı zayıf Barış arkasına çok fazla sarkabilir Plzen maçı bunu net gösterdi.

Bu sene derbi karnesi iyi başlamadı ama

İki derbiyi de evimizde kazanamadık

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Doğru, gerci 8jk maçını ben kazandık sayıyorum oyun mücadele hersey vardı kırmızı yedik
Hoca görüp görebileceğimiz en büyük fener düşmanı yani en kötü hazırladığı fener dergisinde bile 1 puanı almış adam ki bize 1 puan yeter ,İsmail donemi hatırlayın bize fark atarlar filan deniyordu ki biz yine kötü gidiyorduk o macta got korkusundan paso topu ileri vurdular isabetli sut cekeneden maci bitirdiler yani derbiyi iyi konsantre olan hoca alir

Kaan Kadıköy depte sağ bekte iyi oynuyor o bari yetişse bu maça. Kaan-Sanchez-Abdülkerim-Jakobs geçen sene 3-1 kazandığımız maçtaki savunma hattıydı. Lemina ve Osimhen de oynarsa iyidir Singo'dan pek umudum yok.

USG maçından sonra 6 gün vaktimiz var bu iyi belki takım biraz toparlar o arada.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt