Cengiz Usta
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 2.469
- 2.928
- 1.148
Maçta en çok dikkatimi çeken şey artık şampiyon olmak yada bizi yenmeyi geçtim gol atınca bile CL şampiyonu olmuş gibi deliriyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erinç Bilican: "Galatasaray yönetiminin bir görevi var önümüzdeki saatlerde. Yasin Kol'un hakemliğini bitirmek. Bu işi yapamayan yönetim artık Galatasaray'ın hakları falan hiç konuşmasın. Bu akşamdan tezi yok, Galatasaray yönetimi bu işi yapmalıdır."
en zor maç buyduPuan farki bu haldeyken her mac ligin en zor maci
Fb en son 2010-11 sezonunda böyle kayırılıyordu12 vs 22 faul çalınmış...
Maçın hakkı şunun tam tersi değilse neyim bak çok ciddi...
Takımın maç seçmesine fena halde gıcık olmaya başladım.vaziyet düşünülünce 1 puan çok kötü değil
ancak fbnin ne kadar boktan takım olduğu, bizim topçuların da ne klas olduğunu bir kez daha gördük
yüzüp yüzüp sonuna getirip 3 puanı alamamak hoş olmadı
bu sezon mayıs sonuna kadar belalı geçer. 40 yılın başı bir rahat sezon oynayacaktık iş nerelere geldi
Devre arasına gemiyi yanastirirsak kayıpsız sonrası kopartiriz renktaşvaziyet düşünülünce 1 puan çok kötü değil
ancak fbnin ne kadar boktan takım olduğu, bizim topçuların da ne klas olduğunu bir kez daha gördük
yüzüp yüzüp sonuna getirip 3 puanı alamamak hoş olmadı
bu sezon mayıs sonuna kadar belalı geçer. 40 yılın başı bir rahat sezon oynayacaktık iş nerelere geldi
H.Şaş sürekli uyardı bu hususta. Yannız bu maçı seçtiklerini söylemek güçTakımın maç seçmesine fena halde gıcık olmaya başladım.
Stoper, orta saha ve kanat almazlarsa hiçbir şeyi kopartamayızDevre arasına gemiyi yanastirirsak kayıpsız sonrası kopartiriz renktaş