⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Erinç Bilican: "Galatasaray yönetiminin bir görevi var önümüzdeki saatlerde. Yasin Kol'un hakemliğini bitirmek. Bu işi yapamayan yönetim artık Galatasaray'ın hakları falan hiç konuşmasın. Bu akşamdan tezi yok, Galatasaray yönetimi bu işi yapmalıdır."

Bu yönetim hiçbir şey yapamaz

bizim yönetim çok pasif.Şu yönetimde atarlı giderli kim var? dursun özbek değil 2. başkan hiç değil hatipoğlu ile kavukçu hiç ama hiç değil bize muhalif yöneticiler lazım biatçı yöneticilerle bu iş olmaz

vaziyet düşünülünce 1 puan çok kötü değil

ancak fbnin ne kadar boktan takım olduğu, bizim topçuların da ne klas olduğunu bir kez daha gördük

yüzüp yüzüp sonuna getirip 3 puanı alamamak hoş olmadı

bu sezon mayıs sonuna kadar belalı geçer. 40 yılın başı bir rahat sezon oynayacaktık iş nerelere geldi

75'te yesek 1-1 bitse üzülmezdimde son dk yedik bu sene nazar var biran önce bitsin he lider olmak güzel samiyende yenersek puan farkı 4 diye bakabiliriz..

ancak fbnin ne kadar boktan takım olduğu, bizim topçuların da ne klas olduğunu bir kez daha gördük

bu sezon mayıs sonuna kadar belalı geçer. 40 yılın başı bir rahat sezon oynayacaktık iş nerelere geldi
Takımın maç seçmesine fena halde gıcık olmaya başladım.

İcardi girmeyecekti arda girmeyecekti yunus ve berkanı sokup işi bitirecektin okan hoca

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

devre arası stoper 10 no orta saha ve yürümeyen koşabilen bir forvet elzemdir .yusufa ardaya ve kutucuya elvade edilmelidir.Bu maç itibariyle benim için koşan forvet ve stoper kanat transferinden daha elzemdir

Devre arasına gemiyi yanastirirsak kayıpsız sonrası kopartiriz renktaş

fb nin yaptığı ayağı basmaları biz yapsak net 1 kırmızımız vardı hakem tam bir … rakibi oyunda tuttu taraf tuttu bu adamın bizde kaçıncı maçı bu beraberlik yönetime yazar çok konuş canlı yayında bana instagram paylaşımı yapmayın

Son dk da gol yemek üzücü olsa da takımda çopu topçu dakat yada yeni sakatlıktan döndü. Biraz forma girince önümüzde duracak takım yok

Maçı izleyemedim canım istemedi diyeyim yada. Net olarak söyleyeyim ki kadrom yeterli eheheh muhabbetinin cezasını çekiyoruz değil mi.

Ağustos böceği misali 4.5 kişilik yabancı kadrosuna 2 tane adam alamayıp yarım icardi ve olmayan yusuf ile 11 yabancımız var ki kafası ile şu durumu yaşıyoruz değil mi?

Kusura bakmayın da yok icardi koşmadı, 19 yaşında velet yedirdi, uğurcan çıkamadı(eleştirileri okudum) muhabbetleri hikaye.

Sorunun temeline inmemiz gerekiyor. Sorunun temeli de tam olarak burası oluyor. Kadro planlamasını Dracula ile Okana bırakırsan kasım ayında bu hale direkt gelirsin.

Beyfendinin oyun anlayışı ile ş.ligine gidip aynı anda ligde savaşan başakşehirin bu aylarda hallaç pamuğu gibi dağıldığını ne çabuk unuttuk.

Abi geçmişin bu şekildeyken 3 sene yok sakatlık yaşamadık ki diyebilecek seviyeye ne zaman erişebildik onu tartışalım biz.
Kadronda kötürüm olduğunu düşündüğümüz jakobs diye bir eleman var misal. Geçen sene futbolu bırakacağını düşündüm ben yazın gönderilmeli dedim bu sebeple.

Dizi folloş olan yunus ve sara var. E 2 kere arka adaleden sakatlanan osimhen var.
Diz bağı kadar koşu ve yorgunluğu kaldıramayıp 32 yaşında çapraz koparan icardi varken biz hala sakatlık yaşamadık ki muhabbeti çeviriyordular.

Abi yazın taraftarın yaptığı planlamanın yarısını yapsalar aynı anda sakatların yarısı da olmazdı.
Geçen hafta salla sırf kanat oyuncusu ve forvetteki oyuncu yetersizliğinden kırmızı yedi abi ne anlatıyoruz. Sözün bittiği yer burası.
Suçluyu gidip 2 senede 100 dakikası olan çocuğa falan da bulmayın boşa.

Suçlu aranıyorsa belli.

Puan aldik liderligi vermedik. Cogunuzun derdi bu degil miydi? One gecerlerse bu is biter diye zirlanamadiniz mi bir hafta boyunca?

acaba bizim yönetim bu orul orul operasyon çocuğu hakem ve bu hakemi bu maça atayan fenarasyon başkanıyla alakalı açıklama yapacaklar mı =

Takimi da hocayida tebrik ediyorum ama merak ettim tek şey var 2.yari fener risk alip inanılmaz boşluklar verdi biz neden geçiş oynamak yerine ilkayi çıkardık stoper aldik

Takımın maç seçmesine fena halde gıcık olmaya başladım.
H.Şaş sürekli uyardı bu hususta. Yannız bu maçı seçtiklerini söylemek güç

Fiziksel açıdan iyi antrene olamıyoz. Kadro hayvan gibi eksik ve yer yer çer çöp oyunculardan oluşuyor

O yüzden durum normal
Devre arasına gemiyi yanastirirsak kayıpsız sonrası kopartiriz renktaş
Stoper, orta saha ve kanat almazlarsa hiçbir şeyi kopartamayız

Ayrıca Fb'nin aldığı hakem desteği de ortada. Belli ki koparttırmayacaklar

Geri
Üst Alt