⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Puan aldik liderligi vermedik. Cogunuzun derdi bu degil miydi? One gecerlerse bu is biter diye zirlanamadiniz mi bir hafta boyunca?

70'te falan yeseydik ama maç 1-1 bitseydi şu an forumda halay çekiliyordu. Son dakikalarda gol yiyince can sıkılıyor illa ki. Yarına herkes kendine gelir.

1 puan iyidir. Liderliği koruduk.

30 milyonluk Singo da iki kez yandan gelen ortayı ıskalayıp gol yedirdi, bırakın 18 yaşındaki çocuğun yakasını artık. Asıl konuşulacak şey hakem şu maçta.
Yok bizim iş bilmez taraftar gerçekleri görmeyip kurban bulacak bir tane.Gençler maçındada as stoperller vurdurmuştu rezil bir şekilde.

Abi bulmuşsun golü yahu hiçmi kaliteli geçiş hücumu olmaz.Bu şikeciler rezil.Bunların nağmalup olması falan şerefsiz hakemler sayesinde.

90+5 olmuş adamlar pas yapıyor İcardi hâlâ seyrediyor. Delirdim ya, yeter artık saniyesi zarar üst düzey maçlarda. Osimhen ile kapatmıştık maçı

Valla bu kadar sakat, cezalı eksik derken bir de üzerine hakemin şu yönetimini koyduğumuzda kağıt üzerinde beraberlik kötü sonuç değil ama elimizdeki maçı verdik o zoruma gidiyor

icardiyi maca koyarsan gecmis olsun hoca. osimhen gayet istekliydi sonlarda bile. niye degistiriyorsun sablonu.

Puan aldik liderligi vermedik. Cogunuzun derdi bu degil miydi? One gecerlerse bu is biter diye zirlanamadiniz mi bir hafta boyunca?
Yahu Arif normalleştirmeyelim bu yapılan hataları

Okan çok net hata yaparak elimizdeki maçı vermiştir

Arda ve İcardi yerine Berkan ve Yunus veya Kaan olsa maçı bitirmiştik

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

adam gibi kontra yapamadık hakkaten
semedonun üstüne oynamamız lazımdı sarısı var diye ordan gelemedik bile

var öyle şüphelendiğim bir kaç kişi inşallah yanılıyorumdur.Yanılmıyorsam boydan girerim
Yok yahu bol bol var sövecemde ceza almak istemiyorum sari üyeler var yada olumsuz haber olunca bizim başlıklara tek tük yazıyorlar surekli fener övüyorlar gördük feberlerini 2 isabetli şutla bitirdiler

Bu sokuk ezikler niye bu kadar sevindi böyle? Şampiyon oldular da bizim mi haberimiz yok?

Kendi evlerinde bizden aldıkları puana seviniyorlar sidikli ezikler.

Osimheni çıkarmayacaktık, Ardayı almayacaktık işleyen düzeni bozmayacaktık. Neyse sağlık olsun sene sonu bu iki puanı aramayız umarım

Takimi da hocayida tebrik ediyorum ama merak ettim tek şey var 2.yari fener risk alip inanılmaz boşluklar verdi biz neden geçiş oynamak yerine ilkayi çıkardık stoper aldik
Ilkay fiziken bu maca hiç hazır degildi; ikinci yari yorulup tamamen kayboldu. Hoca, Ilkay yerine Lemina'yi orta sahaya aldi. Bireysel hata yapmasak Fener'in gol atma şansı yoktu. Hakem oynamamıza izin vermedi; bize yapılan en az 3 fauli es gecti, Fenerede olmayan faulleri verdi.

Geri
Üst Alt