⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Arkadaşlar merak etmeyin bu danalar haftaya Başakşehire puan verir bu maçın beraberliği anlam kazanır

Yasin kol özelinde ligdeki tüm maçlarda bizim baskı yapmamızı engellemek için rakibe saçma sapan fauller veriyorlar veya cezasahasına önünde bizim açık fauller vermiyorlar

Bir süredir yazılı olmayan kural gibi. Fb bir maçta gerideyse veya puan kaybediyorsa rakibe kesinlikle faul çalınmaz, abartı yok ayağı bacağı kolu kırılsa yine çalınmaz. Fblilere her temas ise fauldur. Fbli kasaplar da bunun bilincinde döve döve topları alır. Böylece rakip takım sahasına gömülür, öğrenilmiş çaresizlikle birlikte golü/golleri yer.

Hata 1 : Yunus girdi berkan girmedi, ne diye bekletildi hiçbir şekilde anlamadım
Hata 2 : Osimhen'i son 5 dk almanın manası neydi? Önde baskı yapan bir osimhen varken, aşırı gereksizdi. Son duran topta Osimhen olsaydı daha rahat ederdik, diken üstünde izledik. İnanılmaz saçmaydı.
Arda konusunda bir şey diyemiyorum, o kafayı vuramıyorsan stoper olamazsın bu kadar basit.

Bir daha Yasin'e maç verilmemeli.

TFF başkanı köyünden miş dedi bir TV yorumcu az evvel. Ne kadar doğru bilmiyorum ama her zor maçına art niyetle Yasin Kol verildi. Galatasaray'a karşı ortaya koydu karşılık ortada.

# Hak yiyeci kol

4 bek yok kaan bile olsa kapatıcaz maçı.

Adamlar levent ve oğuz aldı cevap vermedik.

1000043700.webp

Lig cok garip bir hal aldi.

Bjk ts fb beraberlik
Kocaeli yenilgi

Kafayi yersin dusundukce. Su 4 macin 3 u yasin kol galiba

Bir gün önce ts penaltı kazandığı pozisyon bugün oluyor diyorsinki saf saf aha penaltı şimdi var devreye girecek. Ama şerefsizleri adileri yavşaklerı unutuyorsun işte. Ligde bu kadar tezat kararlar verilmez be. Bunun gibi 100 tane pozisyon var.

Geri
Üst Alt