⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Öbür tarafada sane kadar oynayabilecek bi kanat lazim. Üretken olamiyoruz öbür türlü.

Hata 1 : Yunus girdi berkan girmedi, ne diye bekletildi hiçbir şekilde anlamadım
Hata 2 : Osimhen'i son 5 dk almanın manası neydi? Önde baskı yapan bir osimhen varken, aşırı gereksizdi. Son duran topta Osimhen olsaydı daha rahat ederdik, diken üstünde izledik. İnanılmaz saçmaydı.
Arda konusunda bir şey diyemiyorum, o kafayı vuramıyorsan stoper olamazsın bu kadar basit.

Bir tane daha oyuncu değişiklik hakkı kazandık Kazımcan’ın kafa darbesi yüzünden çıktığı için. Zaman kazanmak istedi hoca.
Osimhen’i İcardi’yi oyuna alabilmek için çıkardı her zamanki gibi.
Torreira ve Kazımcan’ın birbirlerine çarpmaları kırılma anı oldu bence.

Baliç denen fener uşağı, hazmededin mi lan noldu? Kıvranıyosun oturduğun yerden laf sokma peşindesin. Olm lan günto, nerden buluyon bu beyinsiz fanatikleri, yiyosa Hasan Şaş'ı, Ümit Karan'ı çıkarsana bu itin karşısına?

Hiç abartmadan yazıyorum. Şampiyon olmak istiyorsak içerde kalan 10 maçın hepsini kazanmak zorundayız. 10 deplasmandan da minimum 8 galibiyet.

Okan buruk için çok şey söylemek lazım aldığı 3 puanı İcardi sevdası yüzünden verdi kardeşim sen oyuna müdahale etme ne zaman etsen puan bırakıyoruz

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şimdi öncelikle bu izlediğimiz maç görünümlü rezilliği bi yorumlayalım. Hakem görevini yaptı bence. Görevi neydi? Maçın berabere bitmesi. Şimdi şu ne oynadığı belli olmayan ve 2-0 dan maç çevirip duran(şapkadan çıkan kırmızılarla) asrın takımı fb şu maçı kazanıp ben liderim yau falan demeye başlasaydı Galatasaray taraftarının yarısı bein aboneliğini kapatacaktı bu bir. Galatasaray kazansaydı fb mahvolacaktı zaten o ihtimali hiç istemediler netekim rezillikler gecesi yaşatarak istedikleri 1-1 i sahnelediler ve kurtuldular kendilerince.

Brown ikinci sarıdan kırmızı, Skriniar 2 tane falan kırmızı görecekken maalesef ligimizin kanseri olan fb kollaması yine her zamanki gibi ''ben her yere metastaz yaptım kanserim yayıldı her sene benle uraşacaksınız'' diyerek yine şaşırtmadı. Skriniar Lugano'dan bile daha etikdışı, korkunç derecede ilkel bi şahıs bu artık tüm dünyaya sergilendi. İsmail topa bilerek dalga geçer gibi elle dalıyor sanki 7-A 7-B okul turnuva maçıymış gibi hiçbi şey olmadan sırıtarak devam ediyor falan. Bizim oyuncular topa hamle yaptığı ve başarılı da olduğu pozisyonlarda faul verildi ve biri de sarı kart aldı galiba. Nerden baksak Galatasaray oyuncuları bu kollanma cehenneminden aslanlar gibi çıktılar oyunculara kızamıyorum helal olsun onlara. Bu kadar kollansa Galatasaray fbyi 10-0 falan yener heralde. Barış Alper'le ilgili konuşmayacam herkes sinirli skora polemikle uraşmayalım. Okan Hocam güzel konuştu maç sonu ama şunu sormak istiyorum. Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk olmasa, bu takım şuan yaptığı neyi yapamayacak hale gelir mesela? Yani Okan Buruk'ta olup diğer tdlerde olmayan yetenek ne? Mesela x bir kişi olsa şu kadroyu şampiyon yapamaz mıydı 3 sene? Okan Buruk'ta olup başka tdlerde olmayan özellikler nelerdir? Arda Ünyay'ı almasaydın şuan fbnin selası okunuyordu.

Okan buruk için çok şey söylemek lazım aldığı 3 puanı İcardi sevdası yüzünden verdi kardeşim sen oyuna müdahale etme ne zaman etsen puan bırakıyoruz

İcardi ile ne alakası var Yasin kol resmen fb duran toptan gol atsın diye kolladi. İyiki gol önden gelmedi yoksa kaybettirecekti bize Yasin 15 dk önce yesek boku yemistik

İcardi ile ne alakası var Yasin kol resmen fb duran toptan gol atsın diye kolladi. İyiki gol önden gelmedi yoksa kaybettirecekti bize Yasin 15 dk önce yesek boku yemistik
İcardi ve arda ile alakası var o pozisyonda osimhen içeri girerdi İcardi nerde bak bakalım zaten kalmış 3-5 dakika İcardi girer girmez dedim golü yedik diye artık bu adamın bir faydası yok bu kadar duygusal olmayın

Baliç denen fener uşağı, hazmededin mi lan noldu? Kıvranıyosun oturduğun yerden laf sokma peşindesin. Olm lan günto, nerden buluyon bu beyinsiz fanatikleri, yiyosa Hasan Şaş'ı, Ümit Karan'ı çıkarsana bu itin karşısına?
Yok onlar bilir kimleri çıkaracağını..Tugay gibi emre gibi konuşmayı beceremeyen sözde Galatasaraylıları çıkartırlar.Bunlar öyle çakal işte..
Yönetimi yönetim değil yorumcusu yorumcu değil. Adamları yoruncuları fanatik..yönetimleri ufacık bşrşeyde hemen tepki gösteriyor.Sahadaki oyuncusu kuduz köpek gibi itiraz edip haklarını arıyorlar.

İ

Milyon kere dedik oynatma şu icardiyi

Adam 2 saniye koşmaya erindi açıyı kapatamadı orta geldi gol oldu

Osi en azından açı kapatıp topun savunmada dolaşmasını sağlıyodu

Hakeme ragmen puan kazandik. Sakatlik ve formsuzluga ragmen galibiyeti kaciran taraf olduk. Bence karlı bir gece bizim icin, son dakika golu yemesek psikolojik darbe inanilmaz olacakti. Yine de avantaji kaptik, guzel is. Hic umidim yoktu, guzel oldu.
2 tane iyi adam olsa kulübede almıştık maçı

Geri
Üst Alt