Faruk Özkul
Büyük Kaptan
- 7 Eylül 2009
- 22.180
- 12.938
- 2.658
Öbür tarafada sane kadar oynayabilecek bi kanat lazim. Üretken olamiyoruz öbür türlü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 tane transfer yaptırsın o zaman şu kutucuyu kaan ayhani berkani dehlesin artıkTakimin yarisi sakat yarisi neredeyse antremansiz maca cikti.O yuzden elestirilecek cok bir sey yok.
Bu hakemle Barca bile kazanamaz ayrica.Tarihimizin en zor sampiyonlugu olacak.
Hata 1 : Yunus girdi berkan girmedi, ne diye bekletildi hiçbir şekilde anlamadım
Hata 2 : Osimhen'i son 5 dk almanın manası neydi? Önde baskı yapan bir osimhen varken, aşırı gereksizdi. Son duran topta Osimhen olsaydı daha rahat ederdik, diken üstünde izledik. İnanılmaz saçmaydı.
Arda konusunda bir şey diyemiyorum, o kafayı vuramıyorsan stoper olamazsın bu kadar basit.
İcardi ile ne alakası var Yasin kol resmen fb duran toptan gol atsın diye kolladi. İyiki gol önden gelmedi yoksa kaybettirecekti bize Yasin 15 dk önce yesek boku yemistikOkan buruk için çok şey söylemek lazım aldığı 3 puanı İcardi sevdası yüzünden verdi kardeşim sen oyuna müdahale etme ne zaman etsen puan bırakıyoruz
24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İcardi ve arda ile alakası var o pozisyonda osimhen içeri girerdi İcardi nerde bak bakalım zaten kalmış 3-5 dakika İcardi girer girmez dedim golü yedik diye artık bu adamın bir faydası yok bu kadar duygusal olmayınİcardi ile ne alakası var Yasin kol resmen fb duran toptan gol atsın diye kolladi. İyiki gol önden gelmedi yoksa kaybettirecekti bize Yasin 15 dk önce yesek boku yemistik
Hakem şerefsizliğine X100 ekliyor bu kadar adı karektersiz bir hakem olamazŞunu bana biri açıklasın ya
Hakem ne yapıyor
Yok onlar bilir kimleri çıkaracağını..Tugay gibi emre gibi konuşmayı beceremeyen sözde Galatasaraylıları çıkartırlar.Bunlar öyle çakal işte..Baliç denen fener uşağı, hazmededin mi lan noldu? Kıvranıyosun oturduğun yerden laf sokma peşindesin. Olm lan günto, nerden buluyon bu beyinsiz fanatikleri, yiyosa Hasan Şaş'ı, Ümit Karan'ı çıkarsana bu itin karşısına?
2 tane iyi adam olsa kulübede almıştık maçıHakeme ragmen puan kazandik. Sakatlik ve formsuzluga ragmen galibiyeti kaciran taraf olduk. Bence karlı bir gece bizim icin, son dakika golu yemesek psikolojik darbe inanilmaz olacakti. Yine de avantaji kaptik, guzel is. Hic umidim yoktu, guzel oldu.