⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Şu boklar yaşanırken sevgili Kaptanımız nerde acaba. Takıma abilik yapıp bulaşmayın geri çekilin de ulan en azından yalandan da olsa.

Yasin Kol denen hakem söylenene göre tam 41 dakika Galatasaray lehine faul çalmamış. Bakın bu dünya üzerinde bir rekor bile olabilir. Böyle başka bir maç olduğunu sanmıyorum. Yayıncı kuruluşu zaten artık anlatmaya bile lüzum yok.

Çok fazla üzerimize geliyorlar ama ne bizi savunacak bir yönetim var ne de mesela en azından şu faul olayını haberleştirecek bir gazeteci var. Taraftar olarak da çok kötüyüz . Şu maç fener aleyhine yaşansa şu an ortalık yangın yeriydi. Çok tepkisiziz maalesef...

2412DPC0AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Genelde derbi maçlarında puan kaybedince takıma, hocaya, rakibe, hakeme sinirim sabahına geçerdi.

Ama bu tetikçi hakeme sinirim geçmedi. Birkaç gün de geçmeyecek gibi. İkinci yarı verdikleri vermedikleri aklıma geldikçe saydırıyorum sürekli. Lanet olsun senin hakemliğine.

takımı ilk 60 dakika yasin kol devreye girene kadar beğendim. ondan sonrasını konuşmaya gerek yok. gayet derli toplu güzüktük, maç başı planımız tuttu. son 16 sonrası avrupa maçları için umut verdi. devre arası çok iyi transferler ile rotasyonu 18 kişiye kadar bile çıkartabiliriz

Hakem zaten operasyon çocuğu da ben bu jimnastikler kadar rezil arsız kucakspor görmedim. Neymiş pozisyonlar temizmis. Veba gibiler adiler engellle engellle bitmiyor. Bu kucakspor tescilli abilerini yalamak için yedikleri gole sevinen bir tayfa. Midemi bulandırıyorlar

John duran gol sevinciyle ilgili bizim kulüpten her hangi bir açıklama bildirim tff şikayet felan oldu mu?

aga bunlar hiye çılgıncasına seviniyor?

1764689737556.webp

Serefsiz skriniar in yaptigi fouleri gördukce daha da sinirleniyorum…
Ben hayatımda bu kadar şerefsiz namussuz bir topçu görmedim.Basıyor faul yapıyor kendisini sürekli ama sürekli yrrlere atıyor.üzerine birde el kol haraketi falan yapıyor.
Bunları hala görmeyen görüpde maçlarda hiçbirşey yapmayan hakem müsvetteleri siz adammısınız lan.Sizin eşinize çoluk çocuğunuza yazık lan.
Bu adam çın yaptıkları karşısında medyada yer yerinden oynaması lazım.Ama nerde..Medyadakikerde en az skrinar kadar şerefsiz.

Htspor da gene bizi eleştiriyor tedesco övülüyor Necati Mete diye bir …

Geri
Üst Alt