⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Ben hayatımda bu kadar şerefsiz namussuz bir topçu görmedim.Basıyor faul yapıyor kendisini sürekli ama sürekli yrrlere atıyor.üzerine birde el kol haraketi falan yapıyor.
Bunları hala görmeyen görüpde maçlarda hiçbirşey yapmayan hakem müsvetteleri siz adammısınız lan.Sizin eşinize çoluk çocuğunuza yazık lan.
Bu adam çın yaptıkları karşısında medyada yer yerinden oynaması lazım.Ama nerde..Medyadakikerde en az skrinar kadar şerefsiz.
O skriniar sara nın bileğine basıyor bileğinde zıplıyor hakem faul vermeyince hakemi alkışlayıp saraya kalk işareti yapıyor bunu göstermek lazım tüm camiaya

Olay döndü dolaştı yine fatura bize çıkarıldı satılmış medyada.
Neymiş hakem iki tarafa da hata yapmışmış.
Maçtan sonra hakem konuşmanın bir faydası olmuyormuş.
İki takım da kazanmak için bir şey yapmamışmış.
Biz üç senedir şsmpiyon oluyormuşuz bu hakemlerle.
İlk 11 imiz ideale yakınmışmış.
fb ve hocası düzeliyormuşmuş.

Yapı dedikleri asıl bu işte.
Kendilerine olunca sabah akşam ağlarlar, yabancı hakem isterler. Bize olunca mış mişlerle algının yalanın dolanın kralını yaparlar.

Uyanın uyanın. Takıma destek olun.

Siz daha durun 2-3 gün geçsin bu teröristler ilk devrede attıkları golün nizami olduğunu ve verilmediğini iddia edecek götten uydurma savlarla su damlası falan bişey uydurarak

bu oelerin rantını kesmeden olmıcak anlaşılan ulan enayiler gsnin şampiyon olmadığı hiç bi senaryoda anca eşşek fenerliler izler sizi onlar 2.de olsa izliyolar zaten

Maci izlemedim ama ozetini izledim. Ben mi yanlis gordum yoksa Fener'in golu oncesi Sanchez'e faul yok mu? Hem de hakemin tam gozu onunde.
Medya ve Sosyal Medyada bundan yalnızca 2 kişi bahsetti. Gerisi sanki böyle birşey yokmuş gibi davranıyor. Hakem gördü vermedi, Beinsports tekrarını göstermedi, Var görmezden geldi, Medya konuşmadı.

Yapı dedikleri tamda işte tam da bu oluyor:

Fenerbahçe
Beinsports
Tff Başkanı
Pfdk
Mhk Başkanı
Tetikçi Hakemler
Fener Yandaşı Medya
Fenerin Sosyal Medya Trolleri

Bütün fb trolleri çıkmış ortalığa Duran ın golden sonra yaptığı iğrenç sevinci aklamaya çalışıyorlar. Yüzsüzlüğün, çürümüşlüğün dibi bunlar.

Yönetim açıklama yapmış da, şu yayıncı kuruluşun tavrına da bir iki kelam etseydiler. Adamlar bilerek lehimize olan pozisyonların tekrarını göstermiyorlar

Bu mac bana ismail donemi kadikoy maçını hatırlattı, fener uçuyor kaçıyordu ama o macta bu mac gibi 1 yada 2 isabetli sut atabildiler ama o sezon fenerin takim oyunu bu seneye gore daha iyi ve tempoluydu su an o takimla alakaları yok

Video olarak paylaşan olmamış galiba... Şu pozisyon da skandal mesela... Ofsayt da olabilir, değil demiyorum ama bir yan hakem bu kadar ince pozisyona sonunu beklemeden neden bayrak kaldırır?

bu şerefsizliktir bu tetikçiliktir bu namussuzluktur. 2 metre net ofsaytı oynattıkları için muslera sezonu kapadı bu ülkede, 20-30 cm ofsayt olabilecek veya olmayacak bir pozisyon için alelacele bayrak kaldırmak için namussuz olmak lazım

Burda kendinizi yırtsanız da kulübün başkanlık koltuğunda Dursun oturuyor. Bu adam olduğu sürece hakemler kalene gol de atar. Boşa sinirleniyorsunuz, tek hedef Dursun yerine başka bir başkan seçmek olmalı

Burda kendinizi yırtsanız da kulübün başkanlık koltuğunda Dursun oturuyor. Bu adam olduğu sürece hakemler kalene gol de atar. Boşa sinirleniyorsunuz, tek hedef Dursun yerine başka bir başkan seçmek olmalı
1 değil 2 değil 3 değil bunlar neyin diyetini ödüyor bilen biri yok mu çıksın divanda konuşsun yeter artık

Maalesef yönetimimiz çok zayıf Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütüyüz. Bizim vurduğumuz masanın kırılması lazımken karşı tarafta en ufak bir etki yaratamıyoruz. Nerede Erden Timur gibi bizden biri olan nerede bu yönetim. Eğer Dursun Özbek tekrar aday olacak ise öyle gözüküyor çok etkili ve güçlü bir yönetim kurmalı

o sakalına gözlüğüne sıçtığım gavatı hocanla dalga geçiyor çıkıp tek kelime edebilecek biri yok allah belasını versin böyle yönetimin

Geri
Üst Alt