⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

İsmail Kartal'lı sezondaki gibi tatsız tuzsuz 0-0 pozisyonsuz bitsin.

Başka bir bok yapamaz bu takım ve hoca ekibi.

Takımda fizik olarak en diri gözüken Sallai de yok. Lemina Osimhen Yunus Jakops un olması lazım. O risk alınmalı.

A, B, C kim oynarsa oynasın önce mental olarak hazır olmalıyız. Çok dağınık bi görüntü çiziyor takım. Yeterli konsantrasyon sağlanamazsa bu maçta da dağılırız.

İlkay’ın 2. Yarı oyuna girip çok etki edeceği bir maç olacaktır bence.

Uğurcan
Arda Sanchez Apo Jakops
torreira lemina
Sane yunus barış
Osimhen

Veya

Sanchez Lemina Apo Jakops
Torreira Sara
Sane Yunus Barış
Osi

Bu kadrolarla çıkabilirsek maçı forse ederiz

Kenardakiyle işimiz çok zor fener bu sene nispeten daha iyi takım geçen yıllara göre osimhen olmazsa yandık

Bu maçın olmazsa olmazı Lemine ve Osimhendir. Yunus'un yetişebileceğini çok zannetmiyorum ilk 11 için. Kimi arkadaş Kaan yazmış ama iyileşti mi ki acaba ?
Kadro muhtemelen şöyle olur.
Uğurcan
Arda ( Kaan ) - Davinson - Apo - Kazım
Lemina - Torreira
Sane İlkay Barış
Osimhen

9 kişi çıkacaz galiba. Birileri de 12 kişiyle mi oynucaz ehehe heheh

Uğurcan
Barış Sanchez Abdülkerim Jakobs
Lemina Toreira
Sane İlkay Yunus
Osimhen

Bu kadro çıkarsa yenilmeyiz aksi takdirde yeniliriz

Yunus’un oynama ihtimali bence yok

Aciklanan sakatliklara göre konusuyorum osimhen,lemina ve jacops normal sartlarda oynarlar

Belki kaan da olabilir

Ama genel olarak oyuncular da istemesi lazim,hafif agri hisseden ben risk almak istemiyorum da diyebilir

Sen optimistsin anlaşılan 👍

Şöyle ki, kadroya göre ya kazanırız ya da berabere kalırız derim. Fenerbahçe bizi yenecek bir top oynamıyor.

+ Psikolojik olarak ağır baskı altındalar. Beraberlik bile bize yarıyor. Kazanmak zorunda oldukları bir maça çıkıyorlar, 4 senedir deplasmanda bunlara koyuyoruz. Her maçtan neredeyse istediğimizi aldık.

Kuş beyinli Ork kırmızı görmeseydi iki ayağı çukurda Beşiktaş bunları 3-4 golle yenecekti.

Geri
Üst Alt