⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

usg maçını alırız diye düşünüyordum cortladım. bu maçı da alırız diye düşünüyordum ama takımın kötü gidişine bakınca mağlubiyet gelirse de şaşırtmaz.

Yunus oynayamaz gibi osimhende 90dk çıkaramaz diye düşünüyorum.

Şöyle ki, kadroya göre ya kazanırız ya da berabere kalırız derim. Fenerbahçe bizi yenecek bir top oynamıyor.
Hem saha içi hem saha dışı berbat durumdayız.
Saha içinde zor bela bir kadro çıkarıp bir oyun oturtsak dahi, saha dışı faktörler devreye giriverir, bi kırmızı bi penaltı haydiiiiiii iş bitti

Fb (D)
Samsun
Monaco (D)
Antalya (D)
Kpasa

Sakatlıkların yoğunlaştığı ve formumuzu kaybettiğimiz şu dönemdeki 5 maçı kör topal bir şekilde atlatabilirsek yine yükselişe geçeceğiz, transfer döneminde kadro derinliği de artrılır zaten. Yeter ki şuradan sağ çıkalım, yoksa iki kulvara da havlu atabiliriz.

Ewt yunus olmıycak gibi. Sormuşlar inşallah bakıcaz demiş

Takım performansı önemli 1-2 oyuncunun ayağına bakacaksak kaybederiz bu maçı

Yürekle oynamak zorundalar. Yoksa tam kadro olsak da bir halt olmaz. Kocaeli gitti efor gösterdi. Zamanında size bir örnek 10 tane eksiği var denilen Eyüp geldi puan aldı. Tabiki iyi topcularla çok farklı oyun oynayabilirsin ama en azından rakibinden kat kat mücadele edersen de birşeyler yapma şansın var.

Ben taraftar olarak o mücadeleyi görmek hissetmek istiyorum kardeşim amasi maması yok çıkın mücadele edin

Osimhen oynarsa yeneriz.Oynamazsa yeniliriz.Koca klüp 1 futbolcunun ayağına bakıyor.

Yürekle oynamak zorundalar. Yoksa tam kadro olsak da bir halt olmaz. Kocaeli gitti efor gösterdi. Zamanında size bir örnek 10 tane eksiği var denilen Eyüp geldi puan aldı. Tabiki iyi topcularla çok farklı oyun oynayabilirsin ama en azından rakibinden kat kat mücadele edersen de birşeyler yapma şansın var.

Ben taraftar olarak o mücadeleyi görmek hissetmek istiyorum kardeşim amasi maması yok çıkın mücadele edin
Taktiksel yetersizlik kablo darlığı falan diye konuşuyoruz da futbolcularda da hiç yürekten oynuyor havası yok uzun zamandır

Hoca her febe deplasmaninda hoca master yapiyor bakalim busefer yapabilecekmi

Ederson ceza alsın yok deplasman tribünü turnikeleri niye bu kadar dar gibi işlere girersek bu maçı kaybederiz. Saha içine ve işimize odaklanıp eldeki malzeme ile ne yapılabilir buna kafa yorulmalı aynı son 3 yılda olduğu gibi. Boş işler bırakılmalı.

Yav yunus diyonuz hala. En son sakatlik dönüşü 3 ay leş oynamıştı toparlaması aşırı uzun sürdü. Fıtık ameliyatından sonra hemen katkı veremez zaten

muhtemel bir mağlubiyet bekliyorum
ama puan olarak öne geçecek olmaları üzüyor beni mağlubiyet önemli değil

Ne kadar düşünüp analiz kasarsam kasayım yenilmediğimiz bir senaryo bulamıyorum. Ne oyun, ne Okan, ne elde kalan oyuncular hiçbir şekilde umut vermiyor. Zaten elimizde totalde 10 tane filan oyuncu var şu an. Maçı iyi götürsek bile nasıl sonunu getireceğiz bilmiyorum ben. Rakipte 2 tane 11 çıkarabilecek kadro varken muhtemelen sezon finish'ini yaparız bu maçla.

Ne kadar düşünüp analiz kasarsam kasayım yenilmediğimiz bir senaryo bulamıyorum. Ne oyun, ne Okan, ne elde kalan oyuncular hiçbir şekilde umut vermiyor. Zaten elimizde totalde 10 tane filan oyuncu var şu an. Maçı iyi götürsek bile nasıl sonunu getireceğiz bilmiyorum ben. Rakipte 2 tane 11 çıkarabilecek kadro varken muhtemelen sezon finish'ini yaparız bu maçla.
Hiç sorma valla. Ama futbol kağıt üstünde değil sahada oynanıyor demekten başka çaremiz yok. Dandik bjk bile orkun'un kirmizi kartina kadar 2-0 öndeydi

Geri
Üst Alt