⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Bundan sonra Samsun maçı var.

Bir anda Fenerin 5 puan gerisine düşebiliriz. Vallahi çıkacaklar eşek gibi oynayacaklar. Şakası kalmadı.
fbye yenilirsek o maç çok daha sıkıntı olur zaten, stad da büyük boşluk olabilir,gençler maçında öyleydi, moraller bozuk ve rakip samsunspor,tek yenilgisi var adamların,birden tepetaklak gidebiliriz,umarım olmaz,korku senaryosu bu

Genel gundemden daha negatif bir konu varsa o da bu. Ayiptir, yaziktir, gunahtir.

Barış sağ bek olacaksa kanada Sara'yı atmak daha mantıklı Kutucu'yu kanat oynatmaktansa. Sara sıfıra inmese de oyun kurucu kanat rolünde iş yapabilir.

İş dönüp dolaşıp motivasyonda ve mentalde bitiyor. Kartal döneminde içeride 1-0 kaybettiğimiz maçta Fb orta sahası Djiku, Fred, Mert Hakan, Szymanski, Tadic 5 lisiydi. Lakayıt oynadık, 10 kişiyle yendiler. Mağlubiyet bizim adımıza ligi bitirir. Bunun farkında olmalı topçular.

Muht. en canımı sıkan şey de şu olacak, bizim 2 güne yaklaşık dinlenme avantajımız varken, fiziken sahada dökülen biz olacağız, sanki biz perşembe gece maçı bitirmişiz gibi.

Şimdiden bu görüntüye sinirim zıplıyor!

Sallai Lemina ve Osimheni fit bir sekilde oynatabilsek adım gibi eminim minimum 1 puanı koparırdık çok ters ayakta yakalandık insallah kazasız belasız atlatırız şu maçı

Bütün konularda amma negatif basmışsınız içim şişti ya. Ligde lideriz, ŞL'de çok büyük ihtimal ilk 24 yapıp üst tura çıkacağız. Şu maç sanki ligin son haftası da telafisi yok gibi mesajlar var. Sanmıyorum da diyelim kaybettik, yav biz bunlarla kendi sahamızda da oynayacağız. Umarım hoca ve ekibi sizin kafada değildir de bugüne kadar hep olduğu gibi metanet içindedir.

Metanet olsa da dirayet yok takımda dolayısıyla sahada oynanan futbol karşısında taraftarın kanı çekiliyor. Peşi sıra alınan sonuçlardaki kötü futbol umut vermiyor maalesef.

Bütün konularda amma negatif basmışsınız içim şişti ya. Ligde lideriz, ŞL'de çok büyük ihtimal ilk 24 yapıp üst tura çıkacağız. Şu maç sanki ligin son haftası da telafisi yok gibi mesajlar var. Sanmıyorum da diyelim kaybettik, yav biz bunlarla kendi sahamızda da oynayacağız. Umarım hoca ve ekibi sizin kafada değildir de bugüne kadar hep olduğu gibi metanet içindedir.

20 senedir düzenli futbol takip ederim, bence hepimiz ediyoruz. Herkes de biliyor hiçbir şeyin bitmeyeceğini. Mesele gelip negatif basıp kendini tatmin etmek işte. Kimse de demiyor ki sorun yok, döneriz, bu takım hayvan gibi iyi oyunculardan oluşuyor, devre arasına kadar sakatlar düzelir, 2-3 gereksiz oyuncu gider yerine iyi alternatifler de gelir, ligin ikinci yarısında öttürürüz 2-3 puan geride bile olsak.

8 aylık periyodu 1 haftadan okuyor herkes. Bu arkadaşlara şunu soruyorsun, Fenerbahçe'yi yenersek kesin şampiyon muyuz, yok diyor, e onlar yenince onlar kesin şampiyon oluyor. Adam bizim döneceğimize inanmıyor, Fenerin döneceğine inanıyor.

Gelip youtube'da X'teki o hıyar yorumculara hiç laf etmeyin, yan sanayisi gibi takılıyorsunuz burada.

Sağ bek' in ve Jakobs' un olmadığı senaryoda bence en mantıklı diziliş 3-6-1 gibi bir şey.

Uğurcan
Lemina Davinson Abdülkerim
Barış Sara Torreira İlkay Kazımcan
Sane
Osimhen

Eğer Jakobs oynarsa, sağ beke Kazımcan' ı koyardım, olmadı Sara' yı koyardım, yine de Lemina-Torreira yapardım ortasahayı.

Mou zamanı fbyi biraz izlemiştim çok kötü ve defansif oynatıyodu hiç çekinmemiştim

Tedesco fbsini ise hiç izlemedim,izleyen biri yazabilir mi nasıl oynuyolar

Bir de her maçta penaltı kazanıyolar rakipleri de kırmızı yiyo,aldıkları galibiyetleri tamamen ittirilmelerine mi bağlamalıyız yoksa rakip eksik kalmasa penaltı kullanmasalar da galip gelecek kadar güçlü mü oyunları

Dursun gibi korkak bir başkan olunca istedikleri gibi at kosturuyorlar.

Mou zamanı fbyi biraz izlemiştim çok kötü ve defansif oynatıyodu hiç çekinmemiştim

Tedesco fbsini ise hiç izlemedim,izleyen biri yazabilir mi nasıl oynuyolar

Bir de her maçta penaltı kazanıyolar rakipleri de kırmızı yiyo,aldıkları galibiyetleri tamamen ittirilmelerine mi bağlamalıyız yoksa rakip eksik kalmasa penaltı kullanmasalar da galip gelecek kadar güçlü mü oyunları
Tamamen ittirme

Beni şimdiden heyecan sarmaya başladı.

Şimdiden sövüyoruz o şu bu ama şu maçta alınacak bir 3 puanın tadı bambaşka bir şey olur

Bu arada beraberlik bize yarıyor bu da başka konu. Fener kazanmak için her türlü saldıracak. Ve bu bizim avantajımıza diye düşünüyorum. Geçiş hücumunda bunları öttürürüz.

Kumandadan spiker seçmece varmış
Ali ferahbot
Yalcin cetin

Çok derme çatma yakalandık tam kadro çıkabilseydik böcek gibi ezerdik bunları

Hakem kararıyla birlikte mağlubiyetimiz resmen perçinlendi. Bi 5 bin lira atmak lazım fenere

Geri
Üst Alt