⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Uğurcan
Lemina Davinson Abdülkerim Kazımcan
Torreira Sara
Sane İlkay Barış
Osimhen​

Konsantrasyon, motivasyon ve mücadele üst seviyede olacağı için şansımız var Osimhen ve Lemina sahada olmalı

hakem atamasından sonra zirveye oturacaklarına dair antuya zaman sayacı eklemişler . bugün avrupa maçları var ama o maçtan çok bizim maça odaklanmışlar . kesinlikle yenilmemeliyiz

Yönetim, Okan, Yasin Kol triosu mu bu lezzet Kaf Dağında olsa gider alırım

20832.jpg

17 yaşında.lennart karl Bayern de gol atmış vizyonsuz Bayern

Fener’in acik oynayacagini veya ic saha avantaji ile saldiracagini düsünenler varsa bence yaniliyorlar

Stuttgart macinda oldugu gibi bekleyecekler ve kontra kovalayacaklar

Osimhen,sane ve baris bizim icin önemli hucum opsiyonlari ve atletik oyuncular,bunu düsünerek kontrollü oynatir tedesco

Oyun üstünlügünü almaliyiz ve bu sekilde bizim istedigim oyun oynanmali

Okan hoca bunun hazirligini yapacaktir

Yeter ki eksik kalmayalim cünkü fener’in zorlandigi anlarda hakemler devreye giriyorlar eksik birakiyorlar

Fener’in acik oynayacagini veya ic saha avantaji ile saldiracagini düsünenler varsa bence yaniliyorlar

Stuttgart macinda oldugu gibi bekleyecekler ve kontra kovalayacaklar

Osimhen,sane ve baris bizim icin önemli hucum opsiyonlari ve atletik oyuncular,bunu düsünerek kontrollü oynatir tedesco

Oyun üstünlügünü almaliyiz ve bu sekilde bizim istedigim oyun oynanmali

Okan hoca bunun hazirligini yapacaktir

Yeter ki eksik kalmayalim cünkü fener’in zorlandigi anlarda hakemler devreye giriyorlar eksik birakiyorlar
dediklerine katılmıyorum fener her kadıköy derbisine ( istisnalar hariç) şok presle başlıyor ilk 20 dk resmen bunaltıp gol ya da goller buluyordu. bu sene de farklı olamaz çünkü geride olan onlar 2. yarıda evimize gelecekler bu yüzden mutlak 3 puan almalıyız diye bakıyorlar.
kendi evimizde teneke beşiktaşı yenemedik hele osimhen olmazsa sane ve icardi'yi skriniar tek başına kör eder.
kontrollü oynayıp kontra kovalayacak biz oluruz

dediklerine katılmıyorum fener her kadıköy derbisine ( istisnalar hariç) şok presle başlıyor ilk 20 dk resmen bunaltıp gol ya da goller buluyordu. bu sene de farklı olamaz çünkü geride olan onlar 2. yarıda evimize gelecekler bu yüzden mutlak 3 puan almalıyız diye bakıyorlar.
kendi evimizde teneke beşiktaşı yenemedik hele osimhen olmazsa sane ve icardi'yi skriniar tek başına kör eder.
kontrollü oynayıp kontra kovalayacak biz oluruz

Bahsettigin sok presi ic saha da kayseri macinda bile yapamadilar tek bir pozisyon üretmeden baski kurmadan duran top tan buldular golü

Oyunun kontrolünü biz belirleyecegiz

Bahsettigin sok presi ic saha da kayseri macinda bile yapamadilar tek bir pozisyon üretmeden baski kurmadan duran top tan buldular golü

Oyunun kontrolünü biz belirleyecegiz
bunlar için bizi evlerinde yenmek her maçtan mühimdir bizim maçlarda özel kontrasyon baskı ve prim teşviki ile oynuyorlar.
geri zekalı güiza halı sahaya çağırmayacağın selçuk şahin gibi sığırları bile bize gol atmış ve yenmişler. neyse ki son senelerde bunu bayağı kırdık ama fener bu sene bizden çok daha fazla şampiyonluğu istiyor.
keşke dediğin olsa da kontrollü oynasalar . onların hücum hattı bizimkine göre kısır. osimhen oynamazsa çok baskı yeriz gibime geliyor

takımdaki en büyük salaklık defans arkası top atma özürlülüğü ,

Dünyada defans arkasına koşu yapan en iyi 2 adamdan biri bizim elimizde kullanamıyoruz ne yazık ki
,

Varsa yoksa ileri şişir osimhen etrafına indirsin yada topu tutsun

dün mbappe nin attığı golleri izleyen ne demek istediğimi anlamıştır. Adam sürekli top gelmesini bekliyor defans arkasına süzülmek için açık kovalıyor

selçuk bile burak yılmaz ı defans arkası toplarıyla kral yaptı ya

biz ise osimhen e defans arkası yerden veya havadan farketmez top atacağımıza varsa yoksa şişirip kafayla indirtmeye oynuyoruz.

bi adam bu kadar mındar edilmez arkadaş ya

Berberime gittim, kapali. Aradim, hastanedeyim karnim agriyor dedi (15 yillik berberim). Neyse, ne yapsam ne yapsam derken, mecbur bir berber bulup gireceksin dedim. Neyse bitane buldum, eve yakin mesafe filan. Girdim iceri 70 yaslarinda bir amca. Selam'in aleykum, musaitmisiniz dedim. Tabiki buyrun filan dedi. Neyse otuduk koltuga, adam koyu fenerli cikti. Ulan geri de kalkamiyorum. Ustelik acayip bir iddia'ci cikti. Her mac oynarim diyor, Galatasaray maci 3-1 bitse sukadar para alacaktim diyor. Neyse, konuyu derbiye getirdi, ben orali olmuyorum. Habire Galatasaray'a salliyor. Yasin Kol gordugunu caldigi icin Galatasray'lilar istemiyormus falan filan. Medyada Galatasaray cok gucluymus, Levent Tuzemen, Haluk ve Gokhan'i saydi. Neyse ulan kendimi zor tutuyorum, cevap da vermek istemiyorum. Ederson bisey yapmamis, Galatasaray ceza aldirmaya calisiyormus. Evet, abi, siz yenersiniz abi, Galatasaray da cok eksik var abi, umarim bugun Fener yener abi diye diye zar zor sonunu getirdik.

Eve geldim ve hayatimda ilkdefa berberden sonra saclarima makine ile kendim mudahele etmek zorunda kaldim. Bunu okursan senin ben biiiiiiiiiiippp biiiiippppp cocugu.

Geri
Üst Alt