Berberime gittim, kapali. Aradim, hastanedeyim karnim agriyor dedi (15 yillik berberim). Neyse, ne yapsam ne yapsam derken, mecbur bir berber bulup gireceksin dedim. Neyse bitane buldum, eve yakin mesafe filan. Girdim iceri 70 yaslarinda bir amca. Selam'in aleykum, musaitmisiniz dedim. Tabiki buyrun filan dedi. Neyse otuduk koltuga, adam koyu fenerli cikti. Ulan geri de kalkamiyorum. Ustelik acayip bir iddia'ci cikti. Her mac oynarim diyor, Galatasaray maci 3-1 bitse sukadar para alacaktim diyor. Neyse, konuyu derbiye getirdi, ben orali olmuyorum. Habire Galatasaray'a salliyor. Yasin Kol gordugunu caldigi icin Galatasray'lilar istemiyormus falan filan. Medyada Galatasaray cok gucluymus, Levent Tuzemen, Haluk ve Gokhan'i saydi. Neyse ulan kendimi zor tutuyorum, cevap da vermek istemiyorum. Ederson bisey yapmamis, Galatasaray ceza aldirmaya calisiyormus. Evet, abi, siz yenersiniz abi, Galatasaray da cok eksik var abi, umarim bugun Fener yener abi diye diye zar zor sonunu getirdik.
Eve geldim ve hayatimda ilkdefa berberden sonra saclarima makine ile kendim mudahele etmek zorunda kaldim. Bunu okursan senin ben biiiiiiiiiiippp biiiiippppp cocugu.