⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Herşey o kadar apaçık ortadaki adamların avrupada gördüğü kartlar burada görmediği kartlar falan inanılmaz istatistikler
Tüm takımın kendisini kancık gibi yere atması falan olaxak iş değil.

Ve tüm bunlara rağmen yabancı hakem ve yabancı var yaygarası yapmayan yönetim.İnanılmaz gerçekten inanılmaz..

Herşey o kadar apaçık ortadaki adamların avrupada gördüğü kartlar burada görmediği kartlar falan inanılmaz istatistikler
Tüm takımın kendisini kancık gibi yere atması falan olaxak iş değil.

Ve tüm bunlara rağmen yabancı hakem ve yabancı var yaygarası yapmayan yönetim.İnanılmaz gerçekten inanılmaz..

Vallahi öyle.

Bize Vincic onlara Yasin Kol sokayım böyle adalete.

Uğurcan
Ünyay Sanchez Apo Kazım
Lemina Torreira
Sane İlkay Barış
Osi​
Böyle çıkma imkanımız varsa galibiyetimiz h.o

Uğurcan
Ünyay Sanchez Apo Kazım
Lemina Torreira
Sane İlkay Barış
Osi​
Böyle çıkma imkanımız varsa galibiyetimiz h.o
Arda oynayacağına sara oynar lemina arkaya geçer

Arda oynayabilecek seviyede değil dandun girmekten başka bir şey yapmıyor 20. Dkda atılır

Bi tane as stoper alıp ardayı da full oynayacağı bi yere kiralamalıydık

Öyle bir zamana denk geldi ki maç

Derbide 2 aydır forum dahil her yerde haklı olarak eleştiri alan Barış Alper’den 3 tane lazım bize.

Sağ bek- Barış
Sağ kanat- Barış
Forvet- Barış

Üçü aynı anda olsa maçı alırız kesin.

Ama bir tane var maalesef.

Dakika başı verilen izinler dinlenmelerini sağliyor olabilir ama fiziken de zarar. Surekli kesiyorsun antrenman temposunu aralıklarla. Herkes yoğun 3 günde maç oynuyor dünyada bu seviyede ama ben bizim kadar izine çikan bir takım bilmiyorum. Her maçtan sonra en az 2 gün izin patlatmak? memuriyetteyiz herhalde profesyonel spor yerine.
Takima verilen izne fazla kafa yoruluyor. Hoca oyuncuların dinlenmeye ihtiyacı oldugunu düşünüyor ki izin veriyor.. İzni kendisi tatile gidecek diye vermiyordur herhalde.

Şimdiden ceza saha içinde ve çevresinde kendilerini attıkları pozisyonlar, taraftar baskısı ve elli kere yapılacak olan var kontrollerinde yükselen kalp ritmim gözümün önüne geliyor. Bu kadar atlama zıplamaya kesin penaltı çalınır bunlara. Maç sonrası programlarda da var karışamaz, hakem yorumu cart curt geçiştirirler.

Oyunlarında pek bi şey yok, motive olduğumuz zaman karşımızda duramazlar ama işte saha dışı işleri çok fazla yapacaklar. Osimhen'in, İlkay'ın futbolculuk özellikleri yanında liderliklerine de fazlaca ihtiyaç olacak.

Bence en makulü üçlü oynamak Kaan ve lemina oynayacak durumda olursa

Uğurcan
Davinson Kaan Abdülkerim
Sara Torreira İlkay Lemina
Sane Osimhen Barış

Sara sağda iş yapar mı bilemiyorum tek sorun o ama lemina bence orada sol kenarda oynayabilir kesiciliği vs var

Geri
Üst Alt