⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Arda Ünyay icin bu mac oynatilacak mac degil, bizi yakabilir bu hamle

Son 2 macta oyuna girdiginde savruk görüntü cizdi ve hatalar yapti

Yetenekli cocuk ona lafim yok ama daha sakin bir ortamda pismesi lazim önce

Antrenman bile yapilmiyorken kimin oynayacagina dair tartismalar yapip sakatlar hakkinda haber yapan mubabirimsiler

Hangisini tercih edersin

6-0lık mağlubiyet(sezon sonu gs şmp olacak)
4 ya da 5-0lık mağlubiyet(sezon sonu ts şmp olacak)
3-0lık mağlubiyet (kerem hattrick yapacak)
2-0lık mağlubiyet (2-3 topçumuz daha sakatlanacak)
1-0lık mağlubiyet(rams parktaki maçı da fb kazanacak)

Hangisini tercih edersin

Hepsi birbirinden kötü yav hic bir tanesinde iyi bir şey yok ki :asd: 2-0 + 2-3 topçu sakatlanması diyelim en hafifi o

Hangisini tercih edersin

3 lü işine falan girerse ayvayı yer takım. 3 lü zaten oynayamıyoruz bi de böyle bir maçta bu değişikliği yapmamalı
Çıkamıyorum işin içinden kafayı yiyecem ya bek yok kanattan adamı alıp beke koysan kanat yok osiyi açığa koyup forvette icsrdi ile çıkıp barışı bek yapmayı bile düşündüm bek kalmadı takımda tarihin en iyi bek rotasyonuna sahibiz ama bekimiz yok

Okan Hoca'nın oyununu eleştiriyoruz falan ama açık ara en iyi futbol oynattığı maçlar fener deplasmanları oluyor

Çok rahat çok profesyonel oluyor ve inanılmaz taktiksel hamleler yapıyor o stadyumdaki maçlarda

Hakkını teslim etmek lazım umarım aynısı olur

Okan bunu maçı almalısın yoksa

20251105_122658.webp

Çıkamıyorum işin içinden kafayı yiyecem ya bek yok kanattan adamı alıp beke koysan kanat yok osiyi açığa koyup forvette icsrdi ile çıkıp barışı bek yapmayı bile düşündüm bek kalmadı takımda tarihin en iyi bek rotasyonuna sahibiz ama bekimiz yok
Sağ beke birini koyup diğer yerleri bozmamak lazım bence. Arda olabilir sağ bekte bence

Twitter'da biri yazmış. Osi riske edilip oynamalı. En fazla tekrar sakatlanıp milli takıma gidemez. Biraz da onlar uğraşsın.:ubulut: Çok mantıklı yalnız. Zaten bu maçta riske etmeyeceksek ne zaman edeceğiz.

Geri
Üst Alt