Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tek bildiğim bişey var Kerem iti nerede oynuyorsa barışı oraya koymalıyız eli ayağına dolanırJacobs'un ve ya Kazimcan nin sag bek oynamisligi varmi? Kuslarin hangi kanati güclüyse o tarafa Jacobsu koymak lazim. Jacobs bacagini tutmadigi sürece Arda yedek kalabilir.
İlkay da olabilir sara'nın yerine renktaş di mistoper apo davidsson
sağ bek arda
sol bek jakobs (olmazsa kazımcan)
Ortada lemina torreira sara
ileri barış osi sane
Beni en çok korkutan şey bu herif tam yay civarından talisca kendini her yere attığında frikik vermişti geçen sezonki sivas ve bjk maçlarında ..Hele ki öne geçersek sürekli bunları çalacak..Yasin Kol faktoru cok kafami bulandiriyor.
15 sari kart cikar fenere 3 bize 12 seklinde.
2 gol attik diyelim, banko 10 kisi kaliriz.
ekran başından şu şekil şutlarızbu arada maçı ben de izlemezsem kazanma olasılığımız %80-90lara çıkar
onyekurulu maçta izlememe ve haber almama totemi yapmıştım, o zamandan beri tutuyor bu iş
sıkıntılı olabilecek kadıköy derbilerinde genelde izlemiyorum ve koyuyoruz
19:59da sana uygulanacak tarifebu arada maçı ben de izlemezsem kazanma olasılığımız %80-90lara çıkar
onyekurulu maçta izlememe ve haber almama totemi yapmıştım, o zamandan beri tutuyor bu iş
sıkıntılı olabilecek kadıköy derbilerinde genelde izlemiyorum ve koyuyoruz
Kendimizi kandırmağa derhal son verelimHerhangi bir CL maçının onda biri kadar heyecan vermiyor maalesef.