⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Beraberlikte Trabzon denkleme girecek
Galibiyette feneri trabzonla kapsitiriyor olacagiz.

Yenmemiz lazim cunku bjk ve ts yi yenemedik, ikinci yarida bu deplasmanlar can yakabilir...

Maçı izlemeye cesaret edemiyorum en son Kocaeli maçında artık nasik sinirlendiysem tansiyonum 15 e 10 çıktı aile hekimi kardiyolojiden randevu almamı önerdi çarşamba randevum var daha bu yaşta sinir stres sahibi olduk muhtemelen mackolikten takip edecem ve forumdan böyleyikle daha az etkileniyorum tabi inşallah kazasız belasız koyarız şeref yoksunlarına

Evet beyler zehirli oku atiyorum, maci izleyemiyecegim calisiyorum o saat de, yani demek oluyorki kaybetmeyiz, zaten bazi sakat oyuncular oynarsa koyar geceriz.

Tek olumlu yanı sezon başından beri her ciddi maçta ilk 15 dakika 1-2 gol yediler hakem yardımıyla ayağa kalktılar Beşiktaş maçında hayta Rize maçında da

Yasin Kol faktoru cok kafami bulandiriyor.

15 sari kart cikar fenere 3 bize 12 seklinde.

2 gol attik diyelim, banko 10 kisi kaliriz.

Uğurcan
Barış Davinson Abdülkerim Jakobs
Lemina Torreira
Sara İlkay Sane
Osimhen

Buda olabilir jakobs oynarsa

Yasin Kol faktoru cok kafami bulandiriyor.

15 sari kart cikar fenere 3 bize 12 seklinde.

2 gol attik diyelim, banko 10 kisi kaliriz.
Beni en çok korkutan şey bu herif tam yay civarından talisca kendini her yere attığında frikik vermişti geçen sezonki sivas ve bjk maçlarında ..Hele ki öne geçersek sürekli bunları çalacak..

Ya arkadaş Berkan, Yusuf, Kutucu nun bu takımda ne işi var!! Frankowski, Jelert, Cuesta, Zaniolo, Eyüp bu adamlardan çok mu kötüydü!! Zaniolo, Cuesta, Jelert, Eyüp kesin kalmalıydı, Hakan alınmalıydı, bir tane en azından yerli forvet yedek alınmalıydı! Al sana mis gibi kadro, sakın bana kimse bu adamlarin kalitesizliğinden bahsetmesin!! O beğenilmeyen Cuesta için adamlar satın alma opsiyonunu kullanmak istiyor!! Ben diyordum bu adam kaliteli diye! Bizim memlekette hiç kimse futboldan anlamıyor!! İşimiz gücümüz magazin!!! Neymis Zaniolo sosyal medyadan Gs yi silmiş falan!! Ş.Ligi elden gidince görücem ben o sosyal medya civcivlerini!!

Ligin 2.yarısında hiç sevmediğimiz Bjk deplasmanın yanı sıra Samsun, Trabzon ve Göztepe deplasmanları var. Fikstür net biçimde aleyhimize işleyecek. O maçlara kadar farkı en azından 4-5 civarında güvenli bölgede tutmamız gerek. Fb'yi Kadıköy'de yenmeliyiz.

bu arada maçı ben de izlemezsem kazanma olasılığımız %80-90lara çıkar

onyekurulu maçta izlememe ve haber almama totemi yapmıştım, o zamandan beri tutuyor bu iş

sıkıntılı olabilecek kadıköy derbilerinde genelde izlemiyorum ve koyuyoruz

onyekurulu maçta izlememe ve haber almama totemi yapmıştım, o zamandan beri tutuyor bu iş

ekran başından şu şekil şutlarız

19:59da sana uygulanacak tarife

Herhangi bir CL maçının onda biri kadar heyecan vermiyor maalesef.

Geri
Üst Alt