⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

FB 2.15 – X 3.30 – GS 3.25 → MS: FB 0–3 GS
GS 2.05 – X 3.75 – FB 3.10 → MS: GS 3–0 FB
FB 2.15 – X 3.60 – GS 3.00 → MS: FB 0–0 GS
GS 2.20 – X 3.80 – FB 2.75 → MS: GS 0–1 FB
FB 2.20 – X 3.40 – GS 3.00 → MS: FB 1–3 GS
GS 2.20 – X 3.50 – FB 2.95 → MS: GS 0–0 FB
FB 2.00 – X 3.70 – GS 3.50 → MS: FB 1–2 GS

📌 GS, FB’nin favori çıktığı maçların %75’ini kazandı.
📌 GS favori çıktığında sonuçlar daha dengeli (1–1–1).

Toplam 7 maç:
  • GS galibiyeti: 4
  • FB galibiyeti: 1
  • Beraberlik: 2
Okan Buruk döneminde oran fark etmeksizin GS’nin belirgin üstünlüğü var.

1) FB favori çıktığında GS’nin performansı olağanüstü iyi
FB’nin favori olduğu 4 maçın 3’ünü GS kazanmış.
Bu büyük bir sapma — piyasa beklentisinin düzenli olarak tersine döndüğünü gösteriyor.

✔ 2) GS’nin favori çıktığı maçlar daha dengeli
Sonuçlar (1 GS – 1 FB – 1 X) şeklinde.

✔ 3) Gollü GS galibiyetleri çoğunlukla FB favoriyken gelmiş
0–3
1–3
1–2
Bunların tamamı FB’nin oran olarak daha düşük çıktığı maçlar.

Almanya'da bu mac icin acilan ilk oran:
FB 2.10 - X 3,05 - GS 2,90

Kaybetmeyecegiz hatta kazanmaya daha yakin olacagimizi düsünüyorum

Okan hoca’nin ilk sezonunda yine kadiköy’e bir puan farkla gittigimizde fener favoriydi ama rahat bir galibiyet aldik

O macta da önemli eksiklikler vardi icardi ve torreira yedekti

Union macindan sonra hem toparlanmaya hem de bu maca hazirlanmaya yeterince süre var
Fenerin kadrosu bizimkinin 2 kat falan altindaydı o zaman yav denk degildi ki zaten. Üstelik şimdi daha çok eksik var.

Ben kazanacağımızı düşünüyorum öyle temenni veya polyanacılık olarak değil oyun olarak söylüyorum fener bireysel hata olmadan pozisyon üretmekte zorlanıyor ve savunmada çok hata yapıyor deplasman takımı gibi oynarsak sonuç yine önceki sezonlardaki maçlar gibi olur

Sahada 11 tane bundan olacak. İşimiz çok zor
20251124_011045.webp

singo mr a girmedi mi kardeşim tetkikleri nedir bu çocuğun 1 ay yok mu kesin şimdi bari açıklayın da

Son 8 maçta 5 galibiyetimiz 2 beraberlik ve 1 yenilgimiz var. O yenilgi de faulden attıkları gol neticesinde geldi. Psikolojik üstünlük bizde olacak. En kötü beraberlikle çıkmalıyız.

Bu maçı dört gözle bekliyorum eksik olmamıza rağmen kazanacağımızı düşünüyorum bu maçı rakibimiz abartıldığı kadar top oynamıyor bunun altını çizeyim elle tutulur iki oyuncuları var biri skrinar diğeri de asensio asensioya top vermediğimiz sürece pek bişey yapacaklarını sanmam oyunu onun üstünden döndürüyorlar bizim tarafta ise ben osimhenin bu maçta riske atılmaması tarafıyım çünkü sakatlık durumu sıkıntı ve başta dediğim gibi skrinar denen şerefsiz sakatlığına oynar daha fazla icardi şuan iyi bir hava yakaladı bence son maçtan maça icardi ile başlayıp gidişata göre ikinci yarı osimhen girebilir birde üçlü çıkacağımızı düşünüyorum eren yok Singo yok sallai yok muhtemelen üçlü çıkarı jakobs apo davinson

Karsi tarafta akil almaz bir hakem destegi var her türlü bir kisi fazla olacaklar sahada

Üstelik bayagi hirslanmis ve kenetlenmis durumdalar, bu sene sampiyonlugu bizden cok istiyorlar

Biz milli arayi tatille gecirirken onlar full idman yapti

Bizimkiler ligi salmis ve SLye asilmis durumda

Kenetlenip bu maca kitlenirsek eksiklere ragmen yenilmeyiz ama yine lay lay lom takilirsak net maglubiyet olur

Isimiz cok zor

Sağ bek kazımcan oynar sakatlıktan yeni çıkmış kaanı şikecilerin fuleli kanatlarına karsı koymak mantıklı değil. Torreira-Lemina-Ilkay üclüsü fit bir sekilde sahada olursa orta sahayı kaybetmeyiz. Osimhen hazır olsa minimum 1 puana garanti gözüyle bakardım ama maymunvolde ve skriniar kasabı icardinin mevcut fiziksel durumundan istifade edecektir oraya giden topların duvardan seker gibi geri dönmesi muhtemel maçta yasayacagımız en büyük sıkıntı hücum hattından kaynaklanacak. Sane ve barışın çok ekstra performans göstermesi lazım bizim için tek çıkış yolu bu

takım formda olsa ve eksikler bu kadar olmasa minimum beraberlik alırız derdim ama şimdi durumlar biraz karışık

fb uzun zaman sonra ilk defa bize karşı ön alan presiyle başlayacak

savunma saçma sapan hatalar yapmazsa, barış osi ve saneyle yine sonuca gidebiliriz ama keşke yunus olsaydı o zaman daha net konuşabilirdim

bir de genelde derbilerde aşırı favori gözüken takımlar patlıyor son yıllarda

hele ilk golü atarsak bunların gireceği telaştan sonra işimiz daha kolaylaşır

Büyük ihtimal maçın hakemi Yasin Kol olacak. Abisinin sıktığı yumruğu salladığı başının intikamını almak için sahada olacak. Maalesef kurbanlık koyun gibi sesimizi çıkarmadan bekliyoruz. Maç bittiğinde konuşmanın hiç ama hiç faydası yok.

İlk 20 dk gol bulacağımız bir maç , hele hele ossimen olursa o kadıköy yıkılır. Başarılar.

Kerem/Levent Mercan kanadını işlemek lazım orada maden var

Bu gece bu maçı rüyamda gördüm. B.k gibi de uyudum zaten.

İlk yarıda 2-0 öne geçiyorduk, ikinci yarının bu sene başında fener maçlarında olduğu gibi 55 civarı saçma sapan haksız bir kırmızı kart gördük. 70'e kadar 2-2 oldu bir türlü. Sonra 75'de 3-2 yaptılar. 3-2'den itibaren biz bunları öyle böyle değil deli gibi eziyoruz kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyoruz. 85'de tam Icardi ile 100%'lük gol pozisyonuna girdiğimizde rüyadan uyandım.

Geri
Üst Alt