- 6 Eylül 2014
- 93.326
- 64.216
- 4.608
Yok yabanci hakem Bizim sahada gelirMuhtemelen hakem de yasin kol olacak, bizi eksik bırakır %100, 1 penaltı hediye de cabası. Bakalım yönetim yabancı hakem getirtebilecek mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yabanci hakem Bizim sahada gelirMuhtemelen hakem de yasin kol olacak, bizi eksik bırakır %100, 1 penaltı hediye de cabası. Bakalım yönetim yabancı hakem getirtebilecek mi ?
Bu Nebicim Rüya lanBu gece bu maçı rüyamda gördüm. B.k gibi de uyudum zaten.
İlk yarıda 2-0 öne geçiyorduk, ikinci yarının bu sene başında fener maçlarında olduğu gibi 55 civarı saçma sapan haksız bir kırmızı kart gördük. 70'e kadar 2-2 oldu bir türlü. Sonra 75'de 3-2 yaptılar. 3-2'den itibaren biz bunları öyle böyle değil deli gibi eziyoruz kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyoruz. 85'de tam Icardi ile 100%'lük gol pozisyonuna girdiğimizde rüyadan uyandım.
Fener bize pres filan yapamaz ondetakım formda olsa ve eksikler bu kadar olmasa minimum beraberlik alırız derdim ama şimdi durumlar biraz karışık
fb uzun zaman sonra ilk defa bize karşı ön alan presiyle başlayacak
savunma saçma sapan hatalar yapmazsa, barış osi ve saneyle yine sonuca gidebiliriz ama keşke yunus olsaydı o zaman daha net konuşabilirdim
bir de genelde derbilerde aşırı favori gözüken takımlar patlıyor son yıllarda
hele ilk golü atarsak bunların gireceği telaştan sonra işimiz daha kolaylaşır
Icardiye ceza veren onun bunun evlatları bakalım bu görüntüye ceza verebilecekler mi?
Bize yaraması önemli değil, her şekilde kazanırız inşAllah. Ama Icardiye ceza veriyosan bu lavuğada vereceksin ki adil olsun.Bize yaramaz bu iş
orası doğru ama bu maç zaten zor olacak daha da zor olmasınBize yaraması önemli değil, her şekilde kazanırız inşAllah. Ama Icardiye ceza veriyosan bu lavuğada vereceksin ki adil olsun.
Napim la ne gördüysek onu söylüyoruz.Bu Nebicim Rüya lan
Bu gece bu maçı rüyamda gördüm. B.k gibi de uyudum zaten.
İlk yarıda 2-0 öne geçiyorduk, ikinci yarının bu sene başında fener maçlarında olduğu gibi 55 civarı saçma sapan haksız bir kırmızı kart gördük. 70'e kadar 2-2 oldu bir türlü. Sonra 75'de 3-2 yaptılar. 3-2'den itibaren biz bunları öyle böyle değil deli gibi eziyoruz kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyoruz. 85'de tam Icardi ile 100%'lük gol pozisyonuna girdiğimizde rüyadan uyandım.
Hayırdır inşallah denir olumBu Nebicim Rüya lan
Bu arada arkadaş stadı erken terketmiş, rüyanın devamı bende. 85 Icardi, 90+2 İlkay ile 2 gol daha attık ve maçı 4-3 kazandık, müsterih olunuz.85'de tam Icardi ile 100%'lük gol pozisyonuna girdiğimizde rüyadan uyandım.