⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

BU TAKIMDA TOP YAPABİLEN OYUNCU YOK.
BU TAKIM PAS YAPAMIYOR.
BU TAKIM SET OYNAYAMIYOR ZİRA TOP İLE ORGANİZE OLAMIYOR.
TOPLA YETENEKLERİ KONUSUNDA GÖRDÜĞÜM EN ZAYIF GALATASARAY TAKIMI OLABİLİR.

Capslock açık yazmak zorunda kaldım çünkü ciğerim yanıyor. Ve bu gerçeklerin yüksek sesle dillendirilmesi lazım. Fizik fizik fizik diye diye top ile organize olamayan bir takıma evrildik. Bir türlü orta yolu bulamıyor, ifrat tefrit arasında sallanıp duruyoruz.

Ve bu halde gemi azıya almış fenerin çöplüğüne gidiyoruz...

Union maçındaki mağlubiyeti Monaco karşısında telafi edebiliriz. Ama bu maçın, psikolojik anlamda telafisi yok. Yenildiğimiz an hem liderliği kaptırırız, hem psikolojik üstünlüğü.

O yüzden bu akşamki mağlubiyet çok da umrumda olmadı. Yensek iyiydi ama yenildik diye çok da üzülmedim. Yeter ki derbiyi kazanalım (ya da en azından kaybetmeyelim)

Mac ASY'de olsa Fenerin de boyle oynayacagi az cok belli derdim. Ama karikoyde biraz daha onde baski ile oynayip topu kapmaya calisacaklar.

Bu takimda istek yok hirs yok. Bi osimhen ve baris torreira hirsli gerisi ruh gibi. Bir beklentim yok bu mactan.
Hcuuma cikarken bile miy miy cikiyor takim ya. Hizli ataga kontraya cikayim diyen yok alan geriye veriyor topu.

Ali ve mou’da yoklar.. cenabetliktiler resmen. Bu tedesco denen de sadece takılına bakıyor. Herşeyiyle takımına konsantre… maalesef buram buram mağlubiyet kokuyor, bunca sakat da eklenince.. skor tahminim 3-1..

Ulan çok değil bundan yaklaşık 1 ay önce neler düşünüyorduk. Acaba CL'de ilk 8 yapar mıyız, ligi psikolojik olarak kasımda kırabilir miyiz acaba derken geldiğimiz noktaya bak. Bu tamamen hocanın eseridir. Geçen seneki Aralık-Şubat arasında olduğu gibi çok büyük batırdı yine. Osimhen ve Lemina'ya dua etsin, o batırmanın üzerine geçen sene şampiyonluğu kaptırmadık. Geçen sene gibi yine aynı hatayı tekrarladı; Kadrom yeterli dedi. Bir hatayı tekrar tekrar yapan, bile bile lades diyen birinin kulüpteki süresi ne kadar daha uzar bilemiyorum.

Kriz anlarından her defasında fb maçlarındaki performansı ile çıkmıştı. Tam bu sefer kovulacak galiba derken fb maçlarında rüzgarı tersine çeviriyordu. Bakalım bu sefer de bu krizden bir fb maçı ile çıkabilecek mi göreceğiz. Şu anki görüntü Kadıköy'deki maçta puan çıkartamayacağımız yönünde. Ben de şu an, kendi halinde bir taraftar olarak mağlubiyete daha yakınım maalesef. Osimhen ve Lemina o maçta oynarsa belki diyeceğim ama oynasalar bile ne kadar performans verebilecekler meçhul. Ayrıca takımda oynatacak bekin kalmadı. O yüzden durum hiç iç açıcı değil. Kariyerinin belki de en zor sınavını pazartesi akşamı verecek.

Kaybedersek sezon büyük ölçüde biter gibi görünüyor. Aynı hoca ile oradan toparlamak mümkün olmaz. Dolayısı ile son maçı da olabilir. Ne olacağını hep beraber göreceğiz kısmetse. Umuyorum ki her şey Galatasaray'ımızın lehine gelişir 🙏

Geçen sezon Avrupa liginde 4 maçta 10 puan toplamıştık. Malmö kiev maçlarına 6 puan yazıyorduk. Ajax ve Az Alkmaardan birinden 3 puan gelse ilk 2-3’te bitiririz diyorduk lig aşamasını.

Sonra ne oldu malum. Aynı boktan filmi tekrardan izliyor gibiyim. 4 maçta fırtına gibi başla 9 puan topla sonra batır. Şimdi fikstür de kolay değil.

Think Question Mark GIF by ElmonX

Büyük bir mucize olup Osimhen, Lemina ve Yunus 11 başlasa bile savunmadaki bek eksikleri yüzünden işimiz çok zor bu maç. Sol bekte Kazımcan oynar, sağ bekte Yunus dönerse Barış'ı oynatır herhalde, Yunus'da Barış'ın yerine kanat oynar. 3'ünün birden dönüp sakatlıkları nüksetmeden 90 dakika oynama ihtimali de %15 falandır herhalde. İşimiz mucizelere kaldı.

İyice götleri kalkmış heriflerin. Öyle böyle değil. Ne yapıp edin bu maçı alın. Fener mağlubiyeti bütün takımı karıştırır.

Yanlış kadro planlaması yüzünden Galatasaray 100 yılı başlayacakken bitti. Bu maçı büyük ihtimal kaybedeceğiz. Hakemleri de yenecek durumda hiç değiliz.

Jakobs da kesin gittigine göre elde su 11 kaliyor

Ugurcan
Baris Sanchez Abdulkerim Kazimcan
Lemina Torreira
Sara Ilkay Sane
Osimhen

Osi ve Lemina‘nin oynayabilecek duruma geldiklerini varsaydim, onlar da olmazsa maca bile cikmamiza gerek yok.
Kaan ve Yunus‘un yetiseceklerini düsünmüyorum.

Jakobs da kesin gittigine göre elde su 11 kaliyor

Ugurcan
Baris Sanchez Abdulkerim Kazimcan
Lemina Torreira
Sara Ilkay Sane
Osimhen

Osi ve Lemina‘nin oynayabilecek duruma geldiklerini varsaydim, onlar da olmazsa maca bile cikmamiza gerek yok.
Kaan ve Yunus‘un yetiseceklerini düsünmüyorum.
Yedekler
Okan buruk
Arda unsay
Mauri icarsi
Ferhat göçer
Seedorf

Sezonun şimdiye kadarki en onemli macini kaybettik; bir sonraki en onemli mac Monaco maci. Fener macinin skorunun hiç bir onemi yok; sakat oyuncuların hiç biri riske edilmemeli.
nah yok lig gidiyor siz uyumaya devam edin adamlar deplasmanlari bitirdi biz daha tek zorlu deplasmana gitmedik puan kaybettirmeyecekler adamlara bizimkiler salak gibi 8 puani eritti

BU TAKIMDA TOP YAPABİLEN OYUNCU YOK.
BU TAKIM PAS YAPAMIYOR.
BU TAKIM SET OYNAYAMIYOR ZİRA TOP İLE ORGANİZE OLAMIYOR.
TOPLA YETENEKLERİ KONUSUNDA GÖRDÜĞÜM EN ZAYIF GALATASARAY TAKIMI OLABİLİR.

Capslock açık yazmak zorunda kaldım çünkü ciğerim yanıyor. Ve bu gerçeklerin yüksek sesle dillendirilmesi lazım. Fizik fizik fizik diye diye top ile organize olamayan bir takıma evrildik. Bir türlü orta yolu bulamıyor, ifrat tefrit arasında sallanıp duruyoruz.

Ve bu halde gemi azıya almış fenerin çöplüğüne gidiyoruz...
Doğru tespitler ama taraftarımızın bir çoğu sorunu hala tek tek tek tek oyuncularda bulup o niye maçı alamadı diye konuşuyor.Sanki her maç birisi maçı alsa sorun çözülecek:d Yeterki asrın lider hocalarına laf gelmesin.

Geri
Üst Alt