⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Nasıl bir çıkmaza girdik yaw.
Osimhen oynasa da etkili olması zor.
Uğur
Arda Davinson Abdülkerim Kazım
Torreira Sara
Sane Ilkay BAY
Icardi

Bakın görün Torreira da kart görür sonra Samsun maçı yine bir ton eksik.

3-3-2-2 mi bu? Upuzun direk misali kaleye giriyoruz herhalde.

Thumbs Ok GIF
Sağlarla böyle bir şeyler deniyorum oluru var gibi :asd: :asd: :asd:

Kazımcan 10.dk da ters girip sarıyı yer

Sonra da ya 2.sarıyı yer ya da 2.sarıyı yememek için kimseye müdahale edemez follofoş olur

X te yasin kol olayı dönüyor baya iddiası bile görevden alınmasını gerektirir yalan doğru farketmeksizin eğer doğruysa bu da doğrulanırsa biz bilmiyorduk diyemezler müdahale edilmesi şart oğlu şart iyice b.kunu çıkardılar kimseden ses yok temiz lig istiyoruz

Dakika başı verilen izinler dinlenmelerini sağliyor olabilir ama fiziken de zarar. Surekli kesiyorsun antrenman temposunu aralıklarla. Herkes yoğun 3 günde maç oynuyor dünyada bu seviyede ama ben bizim kadar izine çikan bir takım bilmiyorum. Her maçtan sonra en az 2 gün izin patlatmak? memuriyetteyiz herhalde profesyonel spor yerine.
Diğer takımlar daha az izin yapıyordur belki ama bizim takim gibi her maca hemen hemen ayni 11'le çıkan baska bir takim cok yoktur.
Aslinda bazı oyunculara ( Torreira, Osimhen, Sanchez, Apo..) izin verilmeli ve digerleri idmana devam etmeli ama Hoca'nin bunu yapabilmesi kolay degil.

Super ligin babası 400 milyon euroluk bir kulüp. 4 senede 6-7 mağlubiyet almış. 2 tanesi bu herifin yönettiği maçlarda. TETİKÇİ. PAZAR GÜNÜ ÇOK AKACAK FORUMDA COOOOOKK. Ben ömürlük ban alacağımı düşünüyorum bu herif yüzünden. Art niyeti verdiği kararlardan ve suratından akan bu meymenetsiz herif son yıllarda beni mete kalkavan derecesinde sinir ediyor.

Ben 3 lü defansa karşıyım ama mecburiyetten şöyle yapsak çok aksar mıyız?

———————Uğurcan—————-
—-Arda———Sanchez——-Akerim
Barış—-Lemina—Torreira—-Kazımcan
—————İlkay———-Sane———-
————-——Osimhen—————-

19 29 sene kadikoyde nasil yenilmediler işte anladınız mı yasin kol gibi tetikçiler yüzünden. 4 5 tane maç sayarım hepsini hatırlıyorum hakemin bizzat bizden alıp tescillilere verdiği

Ben 3 lü defansa karşıyım ama mecburiyetten şöyle yapsak çok aksar mıyız?

———————Uğurcan—————-
—-Arda———Sanchez——-Akerim
Barış—-Lemina—Torreira—-Kazımcan
—————İlkay———-Sane———-
————-——Osimhen—————-
Aksmak ne kelime Ağa sahaya 5 10 kilo bırakırız. Biz kanatlarda ters ayak oynuyoruz bi kere Barış ve sane olmaz ters olmuş. Sane de kanat bek olamaz kazımdan da kanat bek olmaz. Başka bir maçta denenir ama burada maalesef denenmez

Bukadar eksikle zor iş. Osimhen oynasada ne oynayacağı belli değil. Kadromuz geniş diye diye bu hallere geldik.

Geri
Üst Alt