⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Sakin kalıp, sabırlı olmak çok önemli. Zaten sakatlık,cezalı belası var. Eksik kalmak çok sıkıntılı olur. Özellkle tirübünlerin tahriklerine dikkat etmek gerekiyor.

Maçın kaderini Sanchez, Toreira, İlkay ve Osimhen belirleyecek.

Oranlar'a göre önce 2/2'ydi daha sonra 2/1 oldu şimdi de 2/0 oldu yav :D

Uzun süre sonra ilk defa saha dışına çıkmadılar. Nolacak bakalım

İki bekinde eksik olması (Jacop şüpheli) büyük handikap. 4 tane bek oyuncunda bu maçta oynayamıyor çok enteresan. Savunma anlamında problem yaşamamamak için Barışı geri çekse bu seferde hücumda problem yaşarız. Diğer yandan Osimhen oynayınca ibre değişiyor. Açıkçası Osimhen olmasa banko yenilgi yazardım ama o iyi oynarsa işler değişir.

saha dışı operasyonlarını tam gaz devam ettirip, hiçbir şey yokmuş gibi sessiz takılıyorlar bu sene. en tehlikeli versiyon. yine de bir kaç puan kaybı ve kriz anında gözlemlemek lazım ne kadar saha içinde kalmaya devam edeceklerini...

Fb 1-2 gs
Fb 1-3 gs gs 0-0 fb
Fb 0-0 gs gs 0-1 fb
Fb 0-3 gs gs 3-0 fb
Fb 2-0 gs gs 1-2 fb
Fb 0-1 gs gs 0-0 fb
Fb 1-3 gs gs 0-0 fb
Fb 1-1 gs gs 2-2 fb
Fb 0-0 gs gs 0-0 fb
Fb 2-0 gs gs 0-1 fb
Fb 1-1 gs gs 0-0 fb

15-16 sezonundan beri 20 tane lig 1 tane de kipa maçı toplam 21 maçta ev sahipleri sadece 3 kere kazanmış..

Fb evindeki maçlarda 120 dakika falan önde oynamış sadece..Biz de evimizde oynadığımız maçlarda yaklaşık o kadar süre önde kalmışız.. Yani toplasan 21 maçta 250 dakika civari ev sahipleri önde kalmış.. 3 maç süresi bile etmiyor..

Yani uzun bir süredir gs fb derbilerinde ev sahibi olmak avantaj olmaktan çıkmış durumda...Yenilme korkusu,hakemlerin maç berabere bitsin de başım ağrımasın korkusu bu hale getiriyor büyük ihtimalle...Ev sahibi maçın başlarında skoru bulamayınca hem maçın başındaki tribün atmosferi kırılıyor hem de deplasman takımı maçın içinde kalıyor bir şekilde. Zaten son yarım saate berabere girilmişse o saatten sonra hakem de düt düt herseye çalarak maçı beraberliğe bağlıyor..

Ali koç başganımın maçı izlemeye geleceği kesin mi?

Gelmeyecekse bile biz organize ettirelim ikna turlarıyla gelmesini sağlayalım

saha dışı operasyonlarını tam gaz devam ettirip, hiçbir şey yokmuş gibi sessiz takılıyorlar bu sene. en tehlikeli versiyon. yine de bir kaç puan kaybı ve kriz anında gözlemlemek lazım ne kadar saha içinde kalmaya devam edeceklerini...
Takımı saha dışına çıkarmıyorlar kastım o.

images

Kendimizi kandırmağa derhal son verelim
Vallahi öyle. Geçen yıl Kadıköy'deki maçı izlemedim bile. Biz çocukken lig maçlarını izleyemiyorduk malum, Avupa maçları yayınlanıyordu. Onun etkisidir muhtemelen. Bir de arayı fazla açtık. Bir Bayernli bir Dortmundluyu ne kadar tınlıyorsa o kadar tınlıyorum açıkçası.

Hafiften çişim gelmeye başladı maç saatine doğru 2 dk da bir WC işi olur gibi

Benim 11im

Uğurcan
Davinson Arda Apo
Sane İlkay Lemina Torreira Kazımcan
Osimhen Barış
Üçlü gibi görünen dörtlü

Geri
Üst Alt