⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

POzisyonda hazir olup olmamakla ilgili bir sey degil bence. Duran bunu itiyor, bu onu itemiyor geri. Sonra pozsiyonunu kaybediyor. Fundamental sorunu.
Hatasiz demem oyuncu olarak tabide yani, cocugu oyuna aldigimn maclar kritikti.

Daha gecen hafta girip 10dk da kirmizi gordu, ustune derbi. Simdi toparla nasil toparlayacaksan bu cocugu. Biraz mac oynamasi lazimdi.

Pozisyin bu olur olur ama absurd degisiklikler , sahada kim ne yapacak baskida ne edecek belli degil. Karambol tamamen

+3 fark yapmak varken 3lu yarisa donustu artik.

Adamlar 5 oyuncu değiştirdi, biri asist yaptı diğeri golü attı. Bizim kulübe ise geberik ve boştu.
Arda kafayi vurdurmasa yenmiştik. Onun disinda hiç bir pozisyonları yok, Ugurcan tek bir kurtarış dahi yapmadi. Hakemin sayesinde baski yaptılar, hepsi o kadar. Bu maçın benim icin özeti : Arda yüzünden 3 puan gitti. Elini kolunu kullandigi halde adama kafayı vurdurdu. Boyle fizik olmaz.

Bugün sanki 2 adam eksik ciktik gibi geldi bana. Önde az adam ile top yapiyorduk, pas atacak adam yoktu dogru dürüst.

Bu formsuz dönemde

Bir de tetikçi hakemlerler iyi bile skor

Son saniye gol yemek koydu ama yapacak bir şey yok

Hakem felaketti

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fenerle ilgili mac öncesi yorum yapan çoğu arkadaşta patladı. Bu demek oluyor ki çoğu maclari izlemiyor ,yok efendim fener on alan baskısı yapıyormuş pozisyon vermiyormus
2 isabetli şutları bitirdiler maci 1i bizim hediyemiz

Hatasiz demem oyuncu olarak tabide yani, cocugu oyuna aldigimn maclar kritikti.

Daha gecen hafta girip 10dk da kirmizi gordu, ustune derbi. Simdi toparla nasil toparlayacaksan bu cocugu. Biraz mac oynamasi lazimdi.

Pozisyin bu olur olur ama absurd degisiklikler , sahada kim ne yapacak baskida ne edecek belli degil. Karambol tamamen

+3 fark yapmak varken 3lu yarisa donustu artik.
USG macindaki hareket kirmizi degildi bence.

Arda'yi oynatma oynatma şurada 5 dakika kalmış oyuna alıyorsun. Defans değişmez hocam bunu sana biz mi öğreteceğiz? Bu ne basit hatadır. Görüyorsun zaten hakem elinden geleni yapıyor ne diye genç çocuğu yem ediyorsun.

Geri
Üst Alt