⚽ SL 25/26 H:14 | Fenerbahçe 1-1 Galatasaray | MS | 1 Aralık | beIN Sports 1

Maç başı 1 puan verseler kabul ederdim ama bu şekilde olması keyfimi kaçırdı. Okan Buruk’u durdurabilirsek şampiyon oluruz yine ama bu adamın teknik, taktik, değişiklik bilmez halinden nefret etmeye başladım.

Golden önce Sanchez'e net faul vardı, bein göstermedi tabi.

Ayrıca Arda ve Duran eşleşmesini görünce ağır küfür ettim, golün oradan geleceği o kadar barizdi ki. 2 maçtır aynı saçmalığı yapıyoruz ısrarla. Stoperi bozmayacaksın, Sanchez bile olmamalıydı. Lemina Apo devam etmeliydi. Arda'yı oyuna almak çok gereksizdi.

Leminayı çıkarmıyorsan Ardayı sokmanın anlamı neydi?
İlkay’ı oyundan alacaktıysan neden Berkan, Kaan falan değil de neden Leminayı ortaya çekiyorsun
Neden tandem ikilisini bozuyorsun
İlla Leminayı ortaya çekeceksen neden stopere Kaan değil de Arda
Bizi de yaktı çocuğu da yaktı

Devre arasına kadar seri yapıp iyi bir transfer sezonu geçirip (hiç ümidim yok) sezonu şampiyon bitiririz.

4 puana çıkan fark an itibariyle 1.

Bu takımın genç oyuncu oynatma lüksü yok özellikle kritik pozisyonlarda ve kritik maçlarda.

Bunu kafanıza sokun beyler.

Arda yı alacağına Barış ı sağa çek, Sanchez i stopere çek, İcardi yi niye alıyon Kutucu yu at ileri. Yazık ya. 5 dakikada elimizle 2 puanı ve daha önemlisi fırsatı kaçırdık. Sağlık olsun.

Sağlık olsun bu dönemde bu maçı böyle atlatmak kötünün iyisi gene

Kendi evlerinde önündeki takımla berabere kalarak mutluluktan çıldıran bi embesil sürüsüyle yarışacağız sezon boyu çokta şaaapmamak lazım

Yeterki sezonun geri kalanında saçma sapan icatlar çıkarmayalım bizim en büyük sorunumuz bu aslında

ya 5 dk daha dayanamadık valla osimhen çıkmasa yenerdik 2 baskı yapardı son 10 dk da ne olcak

Geri
Üst Alt